Ultima actualizare: azi, 14:40

Locale

FOTO&VIDEO. Concert de muzică gospel, la parohia Calvaria din Satu Mare

Biserica romano catolică Calvaria din municipiul Satu Mare a găzduit duminică, un concert de muzică gospel susţinut de grupul vocal Joyful, un nume de referinţă în județul Satu Mare pentru genul acesta muzical.

Anul a început cu veselie la parohia Calvaria, departe de zbuciumul cotidian. Biserica a fost plină de spectatori de toate vârstele, iar bucuria a fost vizibilă pe chipurile tuturor. Grupul vocal Joyful a cântat cu pasiune și bucurie, iar starea s-a transmis încă de la primele minute către cei din auditoriu, creându-se, astfel, o stare de bine și încântare în întreaga biserică. Oamenii au fost recunoscători pentru darurile muzicale, aplaudând frenetic după fiecare melodie.

Fragmente din concert:

Grupul vocal Joyful este condus de Budean-Mihaly Judit, pianistă a Filarmonicii Dinu Lipatti şi profesoară de pian a Şcolii de Arte din Satu Mare și a luat fiinţă în anul 2012. Joyful este format din foşti elevi ai şcolii, care acum sunt profesionişti în diferite domenii de activitate, dar pentru care nu au renunțat la pasiunea pentru muzică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.