Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Impresionant! Sătmărenii s-au unit și au adus zâmbete pe chipul copilașilor din Lazuri

Sătmărenii s-au unit și au sărit în ajutorul copiilor din Lazuri, crescuți într-o casă fără căldură și curent electric. În weekendul care tocmai a trecut, oamenii cu inimă mare au pus mână de la mână și au adus zâmbete pe chipul celor șase copilași.

,,Am reusit sa-i facem fericiti macar pentru o vreme pe micutii din Lazuri. I-am vazut multumiti si zambitori. Acum au hainute groase, caldura si lumina in casa , burticile pline, au dulciuri , jucarii si altele la care nici nu au indraznit sa viseze. In urma apelului nostru de saptamana trecuta au raspuns un numar impresionant de oameni de bine .

Am reusit sa le oferim: o soba noua, un aragaz si o butelie, covor in casa, o instalatie de iluminat cu incarcare solara, vase pentru gatit, obiecte de igiena personala, abonament pe o luna pentru paine proaspata, multe alimente, multe hainute, multe jucarii.

Au fost donati 150 lei care ii vom folosi la achizitionarea unui generator electric cu benzina. O parte din hainutele si alimentele donate le-am pastrat pentru a le fi oferite ulterior. Multumesc si pe aceasta cale tuturor celor care s-au implicat sub orice forma si ii asiguram pe cei care nu au putut sa o faca acum, ca vor avea o alta ocazie. Sambata am facut o demonstratie impresionanta de solidaritate si omenie”, a declarat inițiatoarea campaniei de ajutorare.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.