Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

FOTO. Târg de nunți în weekend, la Satu Mare. Două zile cu multe surprize și promoții

La sfârșitul acestei săptămâni, viitorii miri sunt invitați la Prime Wedding Expo Satu Mare. Târgul de nunți ce va avea loc în perioada 1 – 2 februarie, pune la dispoziția celor care doresc să-și unească destinele o gamă variată de produse și servicii, în cadrul unei expoziții de un profesionalism superior.

De la rochii de mireasă, fotografi și invitații, până la decorațiuni, sonorizare și artificii, sătmărenii și nu numai, vor putea găsi toate produsele și serviciile necesare pentru o nuntă cu adevărat de poveste. Evenimentul va debuta în acest weekend, sâmbătă, 1 februarie, la Casa Meșteșugarilor, una dintre cele mai frumoase clădiri din municipiul Satu Mare.

Pe lângă oferta impresionantă, organizatorii Prime Wedding Expo v-au pregătit nenumărate promoții și surprize. Sala principală în care va avea loc evenimentul va fi decorat în stilul anilor ’90 și va găzdui expozanți care au în portofoliu cele mai noi trenduri în decor, fotografie, videografie, și nu numai. Și pentru ca tabloul să fie complet, viitorii miri vor avea ocazia să asiste la un workshop gratuit susținut de Dana Roșu, una dintre cele mai renumite Wedding Planner din România.

Oferta completă:

– Rochii de mireasă

– Artificii

– Fotograf

– Invitații

– Videograf

– Wedding planner

– Decorațiuni

– DJ

– Sonorizare

– Torturi

– Candy bar

– Photo booth

– Verighete

– Cocktail

– Photo mirror

Galerie foto de la ediția de anul trecut a evenimentului

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.