Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

FOTO. Mirela Retegan, la un pas să ia ţeapă. Abordată de un preot fals Constantin Necula

Fondatoarea trupei Gaşca Zurli, Mirela Retegan, a fost la un pas să ia o ţeapă, după ce a fost abordată de un preot fals pe Facebook. Persoana din spatele contului Părintele Necula a cerut ajutor în bani pe motiv că ar avea cancer la pancreas. Ar fi fost nevoie de o sumă de 87.000 de euro, Mirela REtegan angajându-se să contribuie la obţirea sumei. Din fericire, a descoperit la timp că totul este o păcăleală.

Ea a explicat pe contul ei de Facebok cum s-a întâmplat!

E x t r a o r d i n a r!

Nu mi vine sa cred ca m a prostit .
Mi a răpit 2 ore din viata si la randul meu am răpit timpul altora.
Primesc mesaj de dimineata de la Părintele Necula.
– Doamne Ajuta. Mirela am nevoie de ajutorul tău…
Vorbesc cu el pe facebook , pe un cont vechi… am schimbat cateva mesaje de a lungul timpului .
Imi spune ca a fost diagnosticat cu cancer la pancreas si are nevoie urgent se 87.000 de eu.
Eu zic” te sun parinte”.
El- nu ca ma doare gatul rau, sunt marcat tare… Ajuta ma sa fac rost de numarul lui Becali , ca el sigur ma poate ajuta.
Si ma apuc de treaba. Vorbesc in toate redacțiile, cu toti prietenii mei. Primesc cateva numere de telefon si explicația ca le schimba des…
– nu raspunde la niciunul, sunt disperat. Pe 1 febr trebuie sa fiu in America, doar acolo se poate…
Eu, la sustinere:
– parinte, la cata lume te iubeste , se strang repede banii astia. Si ii propun sa vorbesc cu Vasile Vlaşin care stie exact cum e cu campaniile. Il rog pe Vasile, el imi promite ca vede deapre ce e vorba…

N O RO C U L meu e ca nu toti oamenii sunt asa naivi ca mine:

Vlasin i a cerut hârtii, poze, certificate medicale… si omul s a pierdut in minciuni.
– Ceva nu e ok cu cazul ptr care m ai rugat, imi spune Vasile. Ai vorbit cu el la telefon?
Abia atunci il sun, pe telefon, pe Parintele Necula, ADEVĂRATUL Parinte Necula, care imi spune ca un escroc i a clonat de vreo 4 ori numele pe facebook si a fost nevoi acum un an să-si inchida contul personal…

PĂRINTELE NECULA nu are facebook.

In pagina aceea, in care escrocul m a blocat dupa ce i am zis ca stiu adevarul , sunt foarte multi oameni din lista mea… Multe persoane publice

ATENTIE la ESCROCI!

Bine ca parintele e ok. Eu mi am cerut iertare de la toti oamenii pe care i am deranjat astazi cu asa ceva si promit că voi fii muuuult mai atentă!!!

Sper să-l gasessca oamenii lui Becali sau Politia. Sau si unii si ceilalti.

Distribuiti patania mea sa atragem atentia asupra escrocilor.

10 comentarii

  1. Szandokan Răspunde

    Na fost tanti asta Retegan prea isteață nici cât a stat in Satu-Mare așa ca de de ne-am mira de naivitatea ei deloc noua…încă un motiv de a-și ridica brandul în slavi promovând mintea de copil ce-o are… intelectual undeva între a prosti și a fi prostita, între Zurli și zurlie de cap, o imagine de rahat importat de către bucureșteni din provincia pe care tocmai dânșii o detesta cu înverșunate Inca din vremuri demult apuse.
    Sa n-ai tu după atâta amar de viața trăită si înțepată idee ca atunci când ți se cer online bani sa ridici stegulețul roșu și sa fi pe ProTv…nu suntem la începuturile democrației, Internetului și nici a tepelor cibernetice.
    Trezește-te tanti Retegan și dacă ești incompetenta lasă-i pe alții sa domine viața reala, tu dacă Reușești sa treci de grupa mijlocie a intelectualității ai mari șanse de progres la bătutul pasului pe loc.
    Szia.

  2. y Răspunde

    A scos tanti tot untul din trilulilu gașca lui zurlipește, apoi amu’ nu prea e mai băgată în seamă. Ia să fac eu reclamă, zise ea! Chiar și dacă este negativă, bună o fi și aia! La tanti i-o mers bine cât o fost la Sătmar maaaare radiochestie la R.Transilvania cât a fost big boss Anderco. În 2001 cum s-a încins spiritele DNA repede s-a dat la fund. Putea să dea cu subsemnatul și ea. Avea de ce. Nu s-a oprit până-n Bukarest. Acum vrea să se reinventeze probabil. Cum a zis bătrânul Riedl, atunci prefect, la o conferință de presă? Ea stătea cu cracile ei de elefant și cu fustă mini în primul rând. “Du-te măi acasă și te îmbracă decent”.
    PS. Aș mai continua dar mă abțin. Mai că-mi pare rău că nu a luat țeapă.

  3. Nichita Răspunde

    cum si a dat mirela seama ca nu se vorbeste despre ea cum a scos povestea asta si portar repede scrie, ca nu au fost accidente

  4. mirciulica Răspunde

    o porcarie mai mare ca asta nu s a vazut. zice mirela ca popa nu are facebook dar ca ea a vorbit cu el de pe un cont vechi. slabut gindita tentativa asta de promovare dupa ce s a schimbat puterea si mirela nu si a facut inca intrarea. poate face cineva o campanie sa se stringa fonduri sa mearga la psihiatru.

  5. Aladin Răspunde

    Penibila purcica asta.

  6. Tina Răspunde

    Asta nu făcea evaziuni la Radio Transilvania? Asta nu era acoperita de fostul șef Molnar? Asta nu făcea numai mizerii cu banii cu Anderco? Asta nu trebuia sa dea explicații la DNA în cazul Anderco?

    • y Răspunde

      @Tina. Ba da. Cam așa ceva pomeneam și eu mai devreme. Cred că și de aceea a plecat din oraș așa din scurt. Acum vezi Doamne e maaare “vedetă”! Dar …. Măcar nu mai umblă în fuste mini, nu mai provoacă crize optice unora care mai au gusturi.

  7. Bamboo Răspunde

    Scroafa asta a dansat cu Coica pe scena de Ziua Orasului ? Au fost penibili
    “Am o casuta mica…”

    • ... Răspunde

      Fiecare în parte este penibil. Apoi împreună!!! Sper ca măcar dânsa nu vrea să se bage în politică. Mi se apleacă deja de ăștia, adică ziariștii lui pește prăjit lansați în politica mare – Firea, R.Bogdan et comp. Zici că suntem masochiști ca popor și ne autoflagelăm singur cu indivizi ca ăștia. Asta putea povesti multe. Dar deh, nu s-a dorit!

  8. Jan Răspunde

    scroafa dracului, era o penibilă și când a fost la radio Transilvania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.