Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

FOTO. O tânără din New Jersey îşi caută familia naturală din Satu Mare

O tânără din New Jersey, adoptată imediat după naştere, îşi caută familia naturală din judeţul Satu Mare. Moldovan Laura Romina s-a născut în localitatea Ghilvaci din judeţul Satu Mare, în anul 1995, iar mama ei a dispărut după ce a ajuns la spital.

Tânăra face apel la toţi cei care pot să o ajute, să îi furnizeze informaţii pentru a-şi regăsi familia.

Ea precizează că îşi poartă în suflet mama tot timpul, iar acum tot ce îşi doreşte este să îşi găsească părinţii biologici.

Redăm apelul tinerei:

SALUTĂRI din New Jersey,

Numele meu românesc a fost MOLDOVAN LAURA ROMINA. M-am născut “acasă” fără asistență medicală, în Localitatea GHILVACI, Județul Satu Mare, la data de 20 septembrie 1995. A doua zi, am fost internată la spitalul municipal CAREI. După nașterea mea, mama nu a mai fost de găsit în această localitate. Numele ei pe atunci era MOLDOVAN LAURA. Ceea ce îmi doresc cel mai mult, este să o cunosc, să aflu ce sa întâmplat atunci. Foarte probabil am frați, surori. Cu găsirea mamei mele poate ajung să-l cunosc și pe tatăl meu biologic, la fel toate rudele din partea lor.

Poate odată cu trecerea anilor și înaintarea în vârstă are regrete; probabil nu a cunoscut o altă cale, sau chiar o fi fost forțată să ia această decizie. Pentru mine este important să știe că nu îi port nici o vină. Are tot respectul și dragostea mea.

De-a lungul anilor m-am gândit continuu la ea. O port în suflet și în gând la fiecare pas. Vă rog să nu o criticați, nici să o judecați. Am crescut frumos într-o familie iubitoare și niciodată nu mi-a lipsit nimic. De a fi completă vreau să știu cine este mama mea.

Vă rog DISTRIBUIȚI prietenilor și pe grupurile unde sunteți membrii, cu speranța că apelul meu va ajunge la familia și rudele mele. Mulțumesc mult!!

7 comentarii

  1. Pop Florica Răspunde

    Dacă i țigancă, sa caute în țiganime sau în țiganimile din județele limitrofe!

  2. ... Răspunde

    Dragă, stai tu frumos pe fundulețul tău! Dacă nu aveai norocul ăsta chior acum citeam despre tine la rubrica țigancă-iarăși-prinsă-în-piață-cu-țigări-de-contrabandă asta dacă nu erai pe undeva pe centură în vest la produs. Dacă totuși o să-ți găsești părinții crede-mă vei suferi un șoc (in)cultural. Vezi-ți de viața ta și mult succes! Mă-ta care te-a fătat nu merită nici aerul pe care o respiră. Poate nici nu știe câți copii are prin lume.? Știu că americanii așa educă copii înfiați să-și caute rădăcinile (așa e și corect) dar eu îți sugerez să faci o excepție pentru binele tău.

    • Teo Răspunde

      Numai un cacat cu ochi ca si tine putea sa scrie o dejectie ca asta! Faci umbra degeaba pamantului si ocupi spatiu in Univers de-a-mpulea! Din pacate nu ai fost avortat la timp! Ete na’! Ca se trezi taranocul de Satu Mare cu veleitati de Conte! Ii fi tu de vita nobila si nu stiam noi! Sictir!

      • ... Răspunde

        Măi @Teo draghe! Mă abțin să te “felicit” cu epitete! Asta-i adevărul! Tu pe ce planetă trăiești? Dacă mama biologică care a ejectat-o a scăpat repede de ea în spital a avut sigur-sigur un motiv întemeiat. Dacă o găsește poate când vine vorba de tată o să dea din umeri. În rest sictir ție și pentru toată familia ta! Nu știu ce înseamnă eu nu folosesc expresia asta.

      • Teo Răspunde

        Scuze, revin. Acum mi-am dat seama că în timp ce scriam mă uitai în oglindă! Scuze!

  3. Mae Răspunde

    Voi sînteti prosti de bubuiti !!!!da lăsați fata sași vadă de problemele ei !!!! Asa ia fost dat ,acuma uita ca Dumnezeu nu a abandonat-o ce sa îngrijit de ea !!!!

  4. Popica Răspunde

    Castiga bani completand sondaje online.
    Sondajele valoreaza între 0.10€ si 2,5€ iar la inregistrare primesti un bonus.
    Inscrie-te aici https://bit.ly/30byxQI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.