Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Șoferul vinovat de accidentul de pe Careiului rămâne fără permis. Concluzia Poliției

Două persoane au fost rănite în urma accidentului ce a avut loc în această seară, sâmbătă, 11 ianuarie, pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare. Evenimentul rutier s-a produs din cauza neacordării de prioritate, iar șoferul vinovat va rămâne fără permis, transmite Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare.

Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, ambele mașini au circulat pe drumul Careiului în direcții diferite. Un șofer de 27 de ani din Turț a virat stânga de pe drumul Careiului pe strada Arinului, fără a acorda prioritate de trecere unui al autoturism condus din sens opus de un bărbat de 34 de ani din Satu Mare.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. Conducătorului auto care nu a acordat prioritate de trecere i se va suspenda dreptul de a conduce pentru 60 de zile.

În urma accidentului, două persoane au primit îngrijiri medicale la fața locului, însă au refuzat transportul cu ambulanța la spital, astfel că a fost soluționat accident rutier cu pagube materiale.

10 comentarii

  1. Vlad Tepes Răspunde

    Cum dracu ( sa ma iertati ) nu specifica nimeni, nici politia si nici reporterii, daca semaforul era sau nu in functiune ?!
    Acel semafor functioneaza non stop

    • Nha Răspunde

      Nu vad lagatura . Ca functiona sau nu , cel ce vireaza la stanga acorda prioritate celui care merge inainte . Cel putin , eu asa stiu .

      • Vlad Tepes Răspunde

        Destul de rau ca nu o vezi !
        Daca cel ce mergea pe directia Micro 16 -Micro 15 avea verde iar cel de pe Careiului avea rosu sau verde intermitent…iti este totuna ?

    • Ma-ta Răspunde

      Ba prostule, Careiului e drum cu prioritate, ca merge semaforu, ca nu. Sunt semne de circulatie, dar pentru prosti ca tine, daca nu functioneaza semaforu habar n-au de semne, de prioritate de dreapta. Fac pariu ca habar n-ai sa circuli nici in sens giratoriu. Apropo, daca sari in sus, ne putem intalnii sa iti bat in cap regulile de circulatie.

    • Driver two Răspunde

      Esti un mare BOU !!
      Alupigus, citeste invers, daca stii sa citesti

  2. altu fără bmw Răspunde

    Și șoferul vinovat era …. iarăși ….. un tânăr suflet rebel cu …. da, ați ghicit, BMW.

  3. Dan22 Răspunde

    Este ceva uimitor ca statistic vorbind aproape jumatate din accidente sunt provocate de soferi ce au sub 30 de ani si au sub cur un BMW.
    Eu as restrictiona accesul acestor masini in oras daca nu in tot judetul si as introduce limita minima de varsta ca cineva sa aiba drept de conducere BMW la minim 30 ani.
    Dobitoci cretini iresponsabili de parca doar ei ar fi pe lume, toti restul sa se dea la o parte ca vine el cu un BMW furat din diaspora

  4. Driver one Răspunde

    Mare dreptate ai dnul Dan.
    Niste magari imputiti.
    De asta nu imi cumpar BMW.
    A ajuns sa umble doar prosti cu aceasta marca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.