Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Un nou mall se deschide în acest an în Baia Mare

Baia Mare va avea un nou mall în acest an. Baia Mare Shopping Park va avea o suprafață comercială totală de 18.000 de metri pătrați și 780 de locuri de parcare, anunţă 2mnews.ro. Investiţia va fi inaugurată până la finalul acestui an În Baia Mare Shopping Park vor fi magazine  ????????, ?????????, ????, ?????, ????, ??????, ?????, ???, ?????????, ?????, ????????, ??, ?&?.

Noul mall va fi apmplasat pe Bulevardul Unirii nr. 21, pe un teren care cuprinde fosta fabrică de mobilă a Mobam și actualul supermarket Kaufland.

Baia Mare Shopping Park va avea o suprafață comercială totală de 18.000 de metri pătrați și 780 de locuri de parcare. Termenul de finalizare este stabilit pentru al 4-lea trimestru din 2020 (adică spre finalul acestui an). Deconspirăm și strategia comercială: în Baia Mare Shopping Park vor fi magazine Lidl, Kaufland, New Yorker, House, Sinsay, Jisk, Pepco, Kik, Deichmann, DM, C&A, Takko, SuperZoo.

Valoarea totală a investiţiei este estimată la 14 milioane de euro.

 

3 comentarii

  1. nicu Răspunde

    Nu este mall, ci un centru de cumparaturi. Mall-ul trebuie sa aiba galerii interioare, accesul in fiecare magazin se face din interiorul cladirii, nu din exterior, asa cum este in cazul de fata.

  2. Cetateanul Răspunde

    Doamna Rodica

    Si eu mi-as dori cat mai multe investitii romanesti, desi, trebuie sa recunoastem ca multi asa-zisi angajatori de la noi nu au nici un pic de respect fata de cei care le produc banii, si anume fata de proprii angajati . Trecand peste asta trebuie sa sprijinim prin fapte economia nationala, eu spre exemplu cumpar ceva fabricat “in afara” doar daca nu am incotro, in rest, de la microcentrala, masina, hrana zilnica cumpar produs aici, la noi . Sau macar asamblat, tot este ceva .

  3. Cetateanul Răspunde

    Doamna Rodica

    Nu spuneti ca romanii nu vor sa munceasca, nu am intilnit in viata mea un om care sa nu-si doreasca sa fie folositor si util societatii .
    Una este munca, alta este exploatarea si umilinta, sunt doua lucruri care nu au nimic in comun .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.