Ultima actualizare: azi, 13:46

Naţionale

Asasinat în stil mafiot, în județul vecin! Bărbat omorât la comanda iubitei

Un bărbat dat dispărut în Bihor, la începutul săptămânii, a fost găsit mort într-un canal colector, fiind victima unei crime. Anchetatorii bănuiesc că bărbatul – Nicolae C., 46 de ani – a fost ucis de două persoane din familie, la comanda iubitei sale. Aceștia au încercat să-și șteargă urmele aruncând sodă caustică pe victimă, scrie digi24.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor transmis, vineri, scandalul a izbucnit pe fondul unei stări conflictuale mai vechi.

În 4 ianuarie, doi suspecţi l-au lovit pe Nicolae cu un sucitor de lemn şi cu un levier, iar bărbatul a murit din cauza loviturilor primite.

Apoi, suspecţii au cumpărat sodă caustică dintr-un magazin din Oradea, au dus trupul bărbatului în satul Berechiu şi l-au aruncat într-un canal colector. Anchetatorii susţin că înainte de a arunca trupul bărbatului, suspecţii au aruncat soda caustică pe capul bărbatului, în aşa fel încât acesta să aibă faţa descompusă şi să nu fie recunoscut în cazul în care e găsit, mai transmite sursa citată.

După crimă, iubita bărbatului s-a dus la poliție și i-a anunțat dispariția.

Potrivit presei locale, unul dintre suspecți este fiul iubitei victimei, iar cel de-al doilea este iubitul fiicei femeii.

Femeia şi cei doi suspecţi au fost reţinuţi, vineri, pentru 24 de ore, pentru omor, instigare la violenţă în familie, violenţă în familie şi profanare de cadavre şi morminte, urmând să fie prezentaţi Tribunalului Bihor cu propunere de arestare preventivă, potrivit digi24.

 

Un comentariu

  1. Ionica Răspunde

    O innebunit lumea…..si devine din ce in ce mai rau

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.