Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

FOTO. UPDATE. Incendiul de la fosta centrală termică a izbucnit de la o țigară

Incendiul de la fosta centrală termică a izbucnit de la o țigară. Pompierii au intervenit în această după-masă la un incendiu izbucnit la fosta centrală termică din cartierul Micro 16, de pe bulevardul Muncii. Flăcările au izbucnit din cauza unui inconștient.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Satu Mare, Adriana Pop, incendiul a izbucnit de la o țigară aruncată la întâmplare. În urma incendiului au ars materiale combustibile, mai exact textile și cartoane.

La fața locului s-au deplasat pompierii cu două autospeciale de stingere, iar din fericire nu au existat victime.

Un comentariu

  1. Nha Răspunde

    Desi am vrut sa-mi spun parerea de la primul articol , m-am abtinut pentru ca nu eram sigur daca-i CT la care ma gandeam . Acum am vazut pozele si m-am convins ca este cea in cauza . CT este concesionata de Info Zilei , de pacuraru si referitor la ea am reclamat inca de acum multi ani primariei sm ca nu prezinta securitate pt locuitorii zonei ( plina de boschetari , wc public , etc ) . Mi s-a raspuns in doi peri , ca-i concesionata si sa-mi vad de treaba mai pe scurt .Asa ca , din partea mea “ arza-o focu’” !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.