Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Victor Ponta, la Satu Mare: Îmi doresc să fie candidați Pro România la toate primăriile din județ

Președintele Pro România sună mobilizarea partidului de la Satu Mare. Victor Ponta a spus că își dorește să fie candidați Pro România la toate primăriile din județul Satu Mare, la alegerile locale, cu precizarea că ar fi de preferat ca aceștia să fie oameni noi și tineri.

„Ne pregătim pentru locale. Pro România va fi pentru prima dată la locale. Așteptăm o creștere, vrem să fim prezenți în toate Consiliile Județene și Locale”, a spus Victor Ponta. 

Declarația a fost făcută, cu puțin timp în urmă, în municipiul Satu Mare, la conferința regională a partidului Pro România.

Victor Ponta a spus că, în ceea ce privește municipiul Satu Mare, încă nu a fost stabilit un candidat. El a spus că l-a sprijinit pe Coica Dorel în anul 2016, lucru ce îl bucură.

De la ora 18.00, președintele Pro România, Victor Ponta va avea o întâlnire cu membrii și simpatizanții partidului în sala mare de ședințe a Consiliului Județean Satu Mare.

 

3 comentarii

  1. realist Răspunde

    Sunt tare curios cine vor fi candidatii “noi si tineri”. Coica?

  2. c-block Răspunde

    Doresc una bucată motiv întemeiat ca să votăm iar pe Tavi Petric sau pe doctoru’. Ce au făcut până acum în nu știu câte mandate??? Ce ?? Dacă ei sunt noua clasă politică promisă care este vechea?? Ăștia chiar ne cred proști???

  3. Yury Răspunde

    Votez Dorel Coica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.