Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Ponta vrea o alianță pentru câștigarea Primăriei Satu Mare: „Am câștigat aici cu Coica”

Președintele Pro România, Victor Ponta, vrea o alinață pentru câștigarea Primăriei Satu Mare.  La întâlnirea pe care a avut-o astăzi cu membrii și simpatizanții partidului în sala mare de ședințe a Consiliului Județean Satu Mare, Ponta a afirmat că își dorește o alianță pentru câștigarea primăriei.
Victor Ponta a spus că în municipiul Satu Mare este cea mai deosebită situație din țară.
„Satu Mare este cea mai deosebită situație din țară. Dacă păstrăm alegeri într-un singur tur, știți foarte bine, o să aveți tot timpul un primar de la UDMR. Cred că ar trebui să avem în două tururi sau ar trebui să avem din nou mintea pe care am avut-o în 2012, atunci când ne-am unit mai multe partide și atunci am avut o persoană: pe domnul Coica la municipiul Satu Mare”, a spus Ponta.
Președintele Pro România a spus că rezultatul alegerilor va depinde foarte mult și de sistemul de vot.
“Cunosc foarte bine situaţia particulară în special a muncipiului Satu Mare şi ştiu foarte bine că am câştigat aici alegerile cu domnul Coica atunci când, practic, a fost o alianţă de partide, altfel, având în vedere compoziţia etnică, în primul tur câştigă candidatul UDMR. Dar depinde foarte mult şi de sistemul de vot. Dacă vor fi două tururi, această problemă nu mai există, dacă va rămâne un singur tur, atunci e clar că va fi tot timpul favorit candidatul UDMR. E o situaţie specială Satu Mare, mai sunt câteva oraşe în ţară cu acest gen de compoziţie etnică care influenţează votul politic. Dar, altfel, la nivel general avem candidaţii noştri”, a mai spus Victor Ponta.

30 comentarii

  1. Radu Roca Răspunde

    Coica a dus orașul cu 10 ani înapoi. A fost cel mai slab primar din istoria orașului.

  2. Kgb Răspunde

    Cu COICA MINCINOSUL….. NU VEȚI CÂȘTIGA NICIODATĂ… POT SA FIE SI 5 TURE CA EL TOT LA APASERV ȘI FLORISAL MERGE…

  3. Io Răspunde

    Adică la medicina munciiiii

  4. satmareanul Răspunde

    Cu toate acestea dl. Ponta e o personalitate a politicului României. Are idei. Nu știu cât se pot aplica aici în Satu Mare, dar de remarcat e că față de alți lideri merge „din casă în casă” și nu are pretenție de a rezolva, ci de a asculta problemele. De fapt, să recunoaștem, peste ”ki vagyok én” (cine mi-s eu), este o onoare vizita sa pentru orice comunitate locală. PS. chiar nu-s înregimentat politic, dacă mă credeți. Mult succes oricui candidat onorabil.

  5. cârcotaş Răspunde

    Dacă candidează Coica iese UDMR indiferent de numărul de tururi. Ce blestem pt. Satu Mare ar fi această candidatură! Un pic de decenţă, vă rog!

  6. Yury Răspunde

    Votez Coica!

  7. Molnar Marin Răspunde

    Aceasta este cea mai buna dovada ca in Romania nu s-a schimbat nimic,v-a trece multa apa pe somes pana cand romanii o sa faca diferenta intre cei cu interese personale si cei care vor sa faca ceva pentru societate.Ponta a fost la guvernare,ponta a fost prim ministru,Drumuri zero,spitale zero,scoli zero,gradinite zero,baze sportive zero,.

    • Aldo Răspunde

      Bine zici. Cam asa este.
      Toti dintre astia au fost deja la butoane .
      Realizari = ZERO
      Parca suntem blestemati.

  8. Fagotu Răspunde

    Ați câștigat și nu ați făcut nimic. Face mai multe unguru asta, bravo lui. Mi-e rușine cu voi ca sunteți romani.

    • ???? Răspunde

      Cred ca te-ai lovit la cap! Ce Doamne iarta-ma a facut Gabor? In afara de niste investitii private si derularea unor contracte pe care le-a gasit acolo cand a ajuns, ce a facut? Tot vedem 3D-uri si proiecte SF, dar de pus in opera ciu-ciu! Chiar as fi curios sa-mi spui, poate tu le vezi mai bine!

  9. Miki Răspunde

    Mai Micki Mouse, voi vreti alianta sa nenorociti iarasi acest oras ?! Nu conteaza ca e un dezastru, doar roman sa fie….din partea mea ar putea fi si rrom numai sa faca ceva ptr dezvoltarea urbei

  10. Gugu Styuk Răspunde

    Ponta l-a dat doar ca exemplu pe Scoica,nu l-a propus ca si candidat la Satu Mare ! Mai mult ca sigur ca Petric o sa fie candidatul pro la Satu Mare ! :)))))))))))))

  11. Satmareanul Răspunde

    In 2012 d-l Ponta sa semnat un protocol cu Coica Dorel care dupa castigarea primariei, fugea de a se tine de cuvant, nu raspundea la telefon si cand ajungeam la el in birou, iesea si trimita secretara sa ne spuna ca a intervenit o urgenta si nu mai era de gasit. Pe langa asta nu a vrut sa faca nimic din ceea ce sa semnat si acum d-l Ponta vi sa spui ca doresti tineri politicieni, cu din astea ca Petric si Coica care doar propriul interes o au in fata, nu ai ce sa construiesti, poate doar sa distrugi poti, mare pacat ca ti-ai ales leprele orasului!

  12. justin Răspunde

    LA TOTI CARE AU FURAT DIN BANI PUBLICI CONFISCATE AVERILE SI INCHISOARE PE VIATA FARA ELIBERARE CONDITIONATA!!! PRIMUL PAS SPRE UN VIITOR AL ROMANIEI!!!

    • x-ulescu Răspunde

      case luate cu acte false ,cu sentinta definitiva la tribunal ,se iau in considerare ?? intreb pentru un prieten

      • Unu' Răspunde

        Întrebi pentru infractorul năstase, cel care (n-)are ouă de numărat, nu-i așa?!?
        Sau despre dracnea?!?
        Mai precis, aproape 80% din ciuma roșie se află în aceeași gașcă de veșnici funcționari la stat cu averi colosale “moștenite” de la mătuși, unchi, mame și alte rubedenii sărace lipite!!

        • x-ulescu Răspunde

          aia doi pe care ii pomenesti sunt sau au facut puscarie ,asta care a furat case cu acte false se crede presedinte

          • c-block

            Măi x-ule! Faptul că inclusiv Coica (promovat prin acțiunile actuale și mai vechi ai lui Ponta și înainte de Dragnea et comp. din PSD) a fost vizitat la domiciliu de DNA (mă gândesc că nu degeaba) nu te deranjează? Faptul că nu a făcut absolut nimic pentru oraș și a lăsat vistieria goală?

  13. M Răspunde

    Sincer daca orasul il mai vrea pe Coica ne meritam soarta, sa nu mai planga nimeni. Defapt ce spune Ponta este tot vot pe criterii etnici, doar invers. Nui bai daca e incompetent candidatul, numaj maghiar sa nu fie. Despre ce mai vorbim?

  14. y Răspunde

    Părerea mea sinceră este că sunt în sala aceea cel puțin 100 de persoane chiar dacă sunt simpatizanți Pro România, persoane cu bun simț, care ar putea conduce Primăria Satu Mare cu infinit mai mult succes decât a făcut-o Coica și cum ar face Tavi Petric. Dar ei n-au “pedigree”, cum s-ar spune. Dacă se insistă tot pe aceeași persoane sinistre mișcarea, cel puțin local, este 100% mort din fașă. Și aici nu e vina alegătorilor ci exclusiv a conducerii “mișcării”. Promovați măi odată oameni tineri și competenți! Sunt destui dar nu au loc de brontozauri. Idem situația la PSD și parțial la UDMR. Tot aceleași fețe.? Apoi ne mirăm că oamenii nu merg la vot! Oare de ce ?? Să sun un prieten???

  15. Yury Răspunde

    Pe mine și familia mea ne-o plătit Coica cu 3 lei pe postare sa scriem Votez Coica!

  16. x-ulescu Răspunde

    @ c-block faptul ca , Coica a fost vizitat de dna acasa , fiind in psd si dupa aceea trecand in pro romania ,spune multe !!! nu iti face probleme nu-l votez pe Coica nici pe altcineva din pro romania

    • c-block Răspunde

      Dar l-ai votat pe Coica primar, forever cel mai prost primar ar orasului pentru ca asta era in meniul zilei USL. Si asta spune multe despre tine nu crezi? Atunci era bun PNL pentru tine?

      • x-ulescu Răspunde

        la urmatoarele alegeri voi vota primar ,candidatul independent de etnie maghiara care va fi mai combativ impotriva udmr.

  17. Robert Răspunde

    Mai baieti, nu fiti asa rai! Nu puteti spune ca, Coica nu a facut chiar nimic! Amintiti-va cum arata drumul spre Satmarel sub domnia udemerista a lui Ilyes Gyuszi, tot o groapa si un crater! Au trecut ani intregi fara ca acel super-primar sa directioneze incolo o roaba cu piatra sparta! Intr-o iarna mergea o salvare in fata mea spre Satmarel cu girofaruri si cu 20 la ora! Dottore a facut “autostrada” spre Satmarel in primii doi ani ai mandatului, iar acum pe acea sosea ruleaza si multi pasionati de ciclism! Sunt de acord ca nu a facut prea multe, dar nici chiar nimic.
    Satmarul a mai avut un primar roman foarte iubit la vremea aceea, lucru care e dovedit si de faptul ca al doilea mandat la castigat ca independent, un primar care avea o vasta experienta in administratia publica, Horea Anderco. El a organizat prima si cea mai frumoasa de pana acum editie a Zilelor (de fapt zilei) Orasului, pe 14 Mai 1997. . Sunt convins ca ar avea mai multe sanse decat Coica intr-o competitie electorala cu Kereskényi in al doilea tur.

    • Veron Răspunde

      Auzi la el, cica primarul Horica. Cu “experienta in administratia publica ” . :))
      Stai jos, pe ziua de azi, ai 1in catalog !

  18. Pop Ioan Răspunde

    Da , @Robert are dreptate in privinta lui Horea Anderca. A facut ceva extraordinar pt oras,ceea ce pina la el nimeni nu a facut. NE-A BAGAT PE GIT TAXA DE PARCARE. Sa-i stea in git!!!

  19. Lili Răspunde

    Nea Anderco a avut si “mult simt imobiliar” reusind sa puna manutzele pe terenul de pe Lucian Blaga unde urma sa fie nu mai stiuc are centru comercial esuat intre timp.
    Parca a candidat si la primarie acum 4 ani??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.