Ultima actualizare: azi, 16:37

Locale

FOTO/VIDEO. Mani Gyenes s-a întors acasă. Colegii i-au făcut o primire de zile mari

Emanuel Gyenes a fost primit cu aplauze la Satu Mare după succesul extraordinar obținut la cea de-a 42-a ediție a Raliului Dakar. Emanuel ‘Mani’ Gyenes, riderul Autonet Motorcycle Team, s-a întors de la cel mai solicitant rally-raid din lume, iar colegii săi de la Autonet Import i-au făcut o primire demnă de un mare campion.

Mani a reușit să se impună la categoria Malle Moto, cea dedicată riderilor fără asistență tehnică, iar în clasamentul general al competiției a încheiat pe poziția 29. Riderul sătmărean, care a concurat la această ediție a Raliului purtând pe motocicletă însemnele Legend, a reușit să își treacă în cont a treia reușită în Dakar. În 2011 și 2015, riderul român s-a impus în categoria Maraton, iar acum, în 2020, la cea dea zecea sa participare, a câștigat la Malle Moto, cea mai dură categorie din competiție.

,,A fost un Dakar foarte reușit pentru mine, așa cum mi l-am imaginat. Când am plecat de acasă, în decembrie, mi-am propus să fiu pe podium la clasa Malle Moto și în top 30 în clasamentul general. Mai mult de atât nici nu am putut să-mi închipui la Dakarul cu numărul zece pentru mine”, a declarat campionul sătmărean.

5 comentarii

  1. ioan Răspunde

    Felicitari!

  2. Adi Răspunde

    Respect! Un om muncitor si modest. Un adevarat model.

  3. da Răspunde

    Felicitari.

  4. Alin Răspunde

    Bravo…..avem cu ce sa ne mandrim in Satu Mare…..pacat ca nu are mai mult sprijin din partea autoritatilor…..

  5. --- Răspunde

    Felicitari!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.