Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

FOTO/VIDEO. Soții Bertici au anunțat când vor ajunge în Satu Mare

Soții Bertici vor ajunge mâine în Satu Mare. Cei doi sătmăreni au anunțat pe pagina de Facebook dedicată expediției că vor ajunge acasă în cursul zilei de marți, asta dacă totul decurge conform planului.

După ce au ajuns în cel mai friguros loc de pe Pământ, Attila și Kinga Bertici vor ajunge mâine după-masă în Satu Mare. Cei doi au anunțat și intervalul orar în care ar trebui să ajungă acasă.

,,Foarte mulți ați întrebat când ajungem acasă in România. Dragilor am ajuns și in Lituania, acum suntem in orașul Kaunas unde ne-am cazat. Dacă totul va decurge conform planului nostru și cu voia Domnului, MARȚI după-masă pe la ora 16:00-17:00 ajungem in Satu Mare in Piața Libertății in față la BESTFOOD GEMELLI! Vă îmbrățișăm”, au anunțat soții Bertici, ieri, pe pagina de Facebook dedicată expediției.

După o aventură cu multe peripeții, soții Bertici au reușit să ajungă la Polul Frigului, în Oymyakon, și au devenit astfel primii sătmăreni care reușesc să ,,descalece” în cel mai rece oraș din lume. Attila și Kinga au pornit în expediție în data de 12 decembrie, iar pe parcurs au avut de trecut peste mai multe obstacole și de înfruntat temperaturi extreme. Cu toate acestea, atât ei cât și autoturismul cu care au plecat la drum, Dacia Duster, au rezistat, iar după mii de kilometri, cei doi au desfăcut drapelul românesc în Oymyakon, cel mai friguros oraș din lume.

2 comentarii

  1. Om Răspunde

    Nu ma intereseaza aceasta non-stire. Eventual, m-ar interesa daca expeditia asta a fost platita si din bani publici. Asta ar fi o stire. De la Primarie sau alte institutii. Ca prea se mediatizeaza, ca si cum ar avea nevoie de articole de presa la dosar, ca dovezi. Ca nu pot sa imi imaginez ca jurnalistii sunt atat de prosti incat sa nu aiba stiri ca lumea si sa dea asa de des chestia asta, care nu aduce nicio plus valoare la nimic. Desi, cunosc unul la Informatia Zilei, pensionar, care scrie multe tampenii neverificate de pe tot felul de site-uri.

  2. Janika Răspunde

    mere vagykot te ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.