Ultima actualizare: azi, 15:26

Locale

Imagini de basm în Satu Mare. Fenomenul care a transformat orașul într-un tărâm de poveste

Imagini de basm! Cu toate că vremea de afară nu a fost astăzi una foarte prietenoasă, o serie de imagini surprinse în municipiul Satu Mare demonstrează că orașul ne poate oferi surprize plăcute în mai orice moment.

Natura și-a arătat latura magică și în municipiul Satu Mare. Deși nu a mai nins de ceva vreme, peisajul s-a transformat într-un alb imaculat după ce chiciura a acoperit orașul, învăluind toți arborii.

Fenomenul este unul deosebit, iar fotografii profesioniști s-au grăbit să imortalizeze peisajul extraordinar, reușind să ne prezinte un Sătmar desprins parcă dintr-un basm.

Atât copacii, cât și ceilalți arbori din oraș au fost acoperiți de o brumă înghețată, iar obiectivele aparatelor de fotografiat au scos la suprafață imagini care taie răsuflarea oricui.

Pentru că a fost ceață încontinuu, chiciura nu a mai apucat să se topească, iar cristalele de gheață s-au depus strat peste strat și au format un înveliș rezistent, cu aspect de zăpadă. Specialiștii spun că asta se întâmplă rar și tocmai de aceea fenomenul este inedit.

Imaginile au fost realizate de fotograful sătmărean Florin Dobranici.

2 comentarii

  1. Nichita Răspunde

    imi place cum scrieti atit copacii cit si ceilalti arbori

  2. Nimeni Răspunde

    S-or fi gandit la “arborii cotiti” de pe la Remat sau de la atelierele auto, ramasi descoperiti pe afara. Oricum, au cotit rau propozitia; pe mine m-ar interesa cum arata o “bruma dezghetata”. Pacat de pozele lui Florin!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.