Ultima actualizare: azi, 09:24

 

Locale

Ploaie de amenzi pe șoselele județului. Zeci de șoferi lăsați fără permis

Ploaie de amenzi pe șoselele județului Satu Mare. Zeci de șoferi au fost lăsați fără permis, mulți dintre aceștia pentru că nu au acordat prioritate pietonilor. De asemenea, oamenii legii au aplicat sancțiuni peste sancțiuni.

Ce spune Poliția:

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 16 ianuarie, activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 140 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, ieri, 16 ianuarie, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 140 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 42.000 de lei. De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 25 de conducători auto.

Dintre permisele reținute, polițiștii au depistat 11 conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător, pe raza municipiului Satu Mare.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.