Ultima actualizare: azi, 21:31

Locale

FOTO. Dakar 2020: Mani Gyenes, victorie de senzație! A câștigat categoria ,,Malle Moto”

Mani Gyenes, victorie de senzație la Dakar 2020. Sătmăreanul a reușit să se impună la categoria Malle Moto, cea dedicată riderilor fără asistență tehnică. În clasamentul general, Mani a încheiat pe poziția 29.

A 42-a ediție a Raliului Dakar, cea mai dificilă competiție de rally raid din lume, a luat sfârșit. La finalul celor 12 etape, Mani Gyenes se impune în categoria Malle Moto și ajunge la a treia victorie în Dakar după cele din 2011 și 2015 la clasa Maraton.

Sătmăreanul Mani Gyenes s-a impus la categoria Malle Moto, cea dedicată riderilor care nu beneficiază de asistență tehnică. Despre Malle Moto se spune că este cea mai dură categorie din Dakar. Riderul român reușește astfel să își treacă în cont a treia reușită în Dakar. În 2011 și 2015, riderul român s-a impus în categoria Maraton (pe parcursul competiției riderii pot schimba doar anumite componente ale motocicletei).

Emanuel Gyenes a concurat în ediția cu numărul 42 a Raliului Dakar, purtând pe motocicletă însemnele „Legend” – această distincție este acordată de către organizatori celor care au participat la minim 10 ediții ale raliului.

2 comentarii

  1. Bravo Răspunde

    Felicitari

  2. --- Răspunde

    Felicitari!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.