Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Primăria Satu Mare are proiecte de 215 milioane lei. Anul acesta începe implementarea

Primăria Satu Mare are proiecte de 215 milioane lei. La ora bilanțului, primarul Kereskenyi Gabor a vorbit și despre proiectele ce urmează să fie implementate anul acesta în municipiu, proiecte printre care se numără și modernizarea Centrului Vechi, precum și a Centrului Nou.

Primăria a atras fonduri europene în valoare de 215 milioane lei. La unele proiecte ce urmează să fie implementate au fost semnate contractele, iar la altele se fac documentațiile. În 2020, spune edilul-șef, se trece la realizarea propriu-zisă a proiectelor.

Printre cele mai importante proiecte ce urmează să fie implementate se află modernizarea și extinderea traseului pietonal în Centrul Vechi și Centrul Nou din municipiul Satu Mare. De menționat că primarul Kereskenyi a semnat la începutul acestei săptămâni contractul de finanțare pentru proiectul ce are în vedere modernizarea și transformarea în pietonală a Pieței Libertății din municipiu.

Între celelalte proiecte pentru 2020 se numără transformarea zonei Cubic în zonă de petrecere a timpului liber, dezvoltarea infrastructurii de transport public, precum și amenajarea unei piste de biciclete.

Lista cu proiectele pentru 2020

12 comentarii

  1. Q Răspunde

    Domnu’ Primar v-ati pus pe șotii care-s celelalte proiecte , aprobate , din fonduri europene ? Gimnastica semnaturilor o vedem , mai ales , inainte de alegeri , si ramanem cu buzele umflate dupa .

  2. Dani Răspunde

    Regenerarea fizica a zonei Ostrovului, ce ar insemna : Construirea unui zid de 5m inaltime,perimetral, a zonei?
    Sau ?

  3. Q Răspunde

    E de bun augur această veste, Doamne ajuta

  4. Altu Răspunde

    Stați să treacă alegerile,apoi să vedeți voi implementare.Nu vor fi bani,iar apoi aceași gogoși îi va vinde și peste 4 ani . Ăsta vrea să îl întreacă pe Coica la minciuni.

  5. Satmarean Răspunde

    Realizati intai promisiunile de anul trecut. Acum un an de zile ati promis d-le primar reabilitarea strazii Alecu Russo. In loc de aceasta , care a ramas ca un drum de tara ati incadrat str. Alecu Russo in zona B de impozitare pe anul 2019 si ati luat de la cetateni impozit ca si cum ar sta pe strada Hasdeu. Vi se pare normal? Nimeni nu contesta ce s-a facut bine dar promisiunile trebuiesc onorate si fara jecmenirea cetatenilor ilegal(vezi art.6 HCL)- poate se autosesizeaza cineva. Aceasta strada nu a beneficiat de nimic in afara de promisiuni, praf, gropi, noroi … si impozit marit de zonare B. Ce spuneti?

  6. a* Răspunde

    Dacă ne întoarcem în timp cu 4 ani oare ce citim? Ați ghicit. A trecut un mandat iar la realizări ….. pauză.

  7. Macheta Gaborache Răspunde

    Bravo Gaborache!Machete si desene tată ,ești cel mai tare!Gargara si macheta este singura ta realizare! Ah si pavajul,sa fim corecți,la naiba!Nu încerci mai bine sa candidezi la Debrețin ,ca doar cunosti bine târgul ,acolo ai studiat la facultate,nu?
    PS Si Coiță era mare meșter la machete,da Gaborică e si mai tare,el are si descriere bilingva,deci prosteală cu ștaif tata! Prosti sa fie…

  8. Lynyrd Skynyrd Răspunde

    Fum împachetat, atât.

  9. Lili Răspunde

    Bla, bla, bla acum fara machete.
    Intre 2 paharase cam greu sa te tii de programul cu care te-ai angajat in campanie.
    Tataie scaunele multor primari, mai ales udmr, daca revin 2 tururi de scrutin.
    Gaborel=magyar Dorel

  10. Garuboz Răspunde

    Iara s-o imbatat Gabor si vin ideile la el!

  11. Gagy Răspunde

    Domnu primar hu de strada Amațului ați auzit sau dacă era cu numele ferecz nu știu mai cum se asfalta. Doriți sa mutați statuia lui Vasile Lucaciu sa puneți al unui hu. Sa vina alegerile odata sa scăpăm de ciuma hunilor. Iar celor care nu le place limba romana sa se mute în hu unde este considerat budos olah. Fac un efort și va plătesc transportul.

  12. Bere Răspunde

    Ce primar un bețivan ratat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.