Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Sătmărean implicat într-un accident pe DN 19. A intrat cu mașina în șanț și s-a izbit de un stâlp

Sătmărean implicat într-un accident pe DN 19. Totul s-a întâmplat ieri, pe raza județului Bihor, atunci când acesta a pierdut controlul, a intrat cu mașina într-un șanț și s-a oprit într-un stâlp. În urma accidentului, șoferul sătmărean a fost transportat la spital, iar alte două persoane, pasagere în autoturism, au suferit leziuni.

Ce spune Poliția:

Marți, 21 ianuarie, la ora 18.55 pe D.N.19/E, în localitatea bihoreană Chiribiș, un bărbat de 53 de ani, din comuna Halmeu, județul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – Marghita, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum și nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Oprire”, a pătruns în intersecția cu DN 19/B și, pe fondul vitezei neadaptate, a părăsit partea carosabilă, a intrat într-un șanț, iar apoi a fost proiectat într-un stâlp din lemn, al rețelei de telecomunicații.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital. Leziuni mai ușoare au suferit alți doi pasageri ai săi, respectiv un bărbat de 42 de ani, din comuna Halmeu, județul Satu Mare și un tânăr de 22 de ani, din comuna Derna, județul Bihor.

Polițiștii Biroului Rutier Marghita continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Sursa: IPJ Bihor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.