Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Sătmărean în comă. Prietenul i-a murit în accident, el e în stare gravă

Sătmăreanul implicat în accidentul mortal de la Medieșu Aurit are nevoie de ajutorul nostru. Prietenul i-a murit în accident, iar el este în stare gravă și are nevoie de un tratament extrem de costisitor.

,,În urma accidentului suferit, Marius se află în continuare internat în Spitalul Județean Satu Mare, în comă, necesitând în continuare tratament și îngrijiri medicale care implică costuri mari. Cine dorește poate veni în sprijinul familiei, contribuind cu o jertfa în conturile deschise la Banca Transilvania pe numele soției Roman Ioana Dorina”.

Conturi curente:

EURO
RO83BTRLEURCRT0535723801

RON
RO36BTRLRONCRT0535723801

8 comentarii

  1. Ardelean Răspunde

    Aveti un cont si pt reperat motoru? Sa nu se plictiseasca omu dupa ce vine acasa. Ca e pasionat omu, si ar fi pacat sa se plictiseasca. Plus, ca va putea mere sa tureze motoru in cimitir, ca celelalte primate.

  2. Eu Răspunde

    Ar fi mai bine sa te abții în situații de genu că nu știi ce îți rezervă viitorul….

    • Ardelean Răspunde

      Draga Eule, intradevar nu stiu ce-mi rezerva, stiu doar ce nu-mi caut singur. Intradevar, oricand e posibil sa dea peste mine un boulean iesit la plimbare pe motor, cu pretenarii, fara asigurare, permis si numere de inmatriculare. Si sansele sunt intradevar mari. Le-am vazut pe celelalte primate din gasca, la inmormantare, cum se jucau cu acceleratia, si nici un militzian sau om rational in zona.

  3. altu fără bmw Răspunde

    În starea în care s-a băgat singur-singurel nu știu cum poate să-l ajute strângerea de fonduri. Sau zăngănitul discret al banilor în conturi l-ar putea trezi??? Întreb pentru un prieten.
    Sunt curios dacă se va trezi îl va întreba careva dacă va mai repeta în Ajun de Crăciun escapada, așa ca tot cretinul ortodox??? Oricum îi doresc să revină printre noi, copiii lui nu au nici o vină.???
    De el nu zic nimic.

  4. Paula Răspunde

    De el nu zici nimic? Habar nu ai despre ce e vorba dar tu vorbesti,vai de capul vostru oameni nesimtiti care nu au ce face decat sa faca rau si sa aduca ganduri rele,o rugaciune ajuta mai mult,oameni fara suflettt !! Habarnisti de situatie si vorbesc fara a cunoaste nimic din ce sa intamplat.

    • altu fără bmw Răspunde

      La faza asta te înșeli dragă. Am impresia că nu ai citit atent ce am scris. Pentru tine aș avea o întrebare. Cum se poate că eu cu mulți ani la activ și cu zeci dacă nu sute de mii de km de condus nu am pățiti astfel de minuni?
      Ca să zic și de el ceva, fără supărare. Un om responsabil cu familie și doi copii mici nu face așa ceva în Ajunul Crăciunului. Cine se supără la această afirmație puțin îmi pasă. Nevasta și copii au nevoie de soț și tată. Mai ales că are doi băieți mici. Dar probabil normele mele de conduită sunt altele. Repet, îi doresc însănătoșire grabnică. Nu sunt rău, asta este realitatea crudă în care singur s-a băgat.

  5. ... Răspunde

    in primul rand ii doresc insanatosire grabnica , dar este exact situatia cu cei care au votat werner ,pnl si usr ,,sau dat mari zmei incalcand o gramada de legi ( facultative pentru ei ) astia de au votat ..s-au bucurat ca nu a castigat PSD-ul ..da ce sa vezi , copii lor nu vor avea alocatia marita , bunicii lor nu vor avea pensia marita , eu au primit la salar 7,5% marire in loc de 10% si vor muncii pana la 70 de ani….si acum ????

    • altu fără bmw Răspunde

      Tatăă, tu ești bolnav rău! Amesteci subiectele de nu numai! Du-te și te tratează urgent. Iar pe oamenii ăștia la ananghie lasă-i în pace! Exact de tâmpeniile tale NU au nevoie. Fix la ce vârstă vor ieși la pensie le stă gândul acum! Să-ți fie rușine!!! Boul satului! ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.