Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Satu Mare va mai avea un subprefect, Cosmin Bota de la ALDE

Judeţul Satu Mare va mai avea un subprefect, în persoana lui Cosmin Bota de la ALDE. Potrivit surselor PortalSM, deciziile au fost luate şi urmează punerea acestora în practică. Este o chestiune de câteva săptămâni până la instalarea acestuia în funcţie.

Practic, prin adoptarea noului Cod administrativ, prin OUG nr. 57 din 3 iulie 2019, fiecare județ trebuie să aibă un prefect și doi subprefecți. La nivelul județului Satu Mare postul de prefect este ocupat de către liberalul Radu Bud, un post de subprefect a fost ocupat de către Alfatter Tamas din partea UDMR, iar cel de-al doilea îi va reveni lui Cosmin Bota de la ALDE, conform negocierilor purtate la nivel naţional. Sursele PortalSM au precizat că deja la nivel național a început reorganizarea instituțiilor prefectului, fiind şi Satu Mare în lucru.

Cosmin Bota este consilier judeţean din partea ALDE. El va trebui să îşi dea demisia şi din funcţia de consilier, dar să renunţe şi la funcţia din partid, fiind, teoretic, un post apolitic.

17 comentarii

  1. Cetatean Răspunde

    Ce lipsă de corecitudine din partea PNL! Au tot spus că sunt prea mulți demnitari și funcționari publici, iar acum chia eii mai înființează un post nou de subprefect? Așa vreți să aibă alegătoriii încredere în voi? Aveți șanse mari să pierdeți alegerile!

  2. Satmareanul Răspunde

    PNL=PSD=UDMR=…..=Cu toata clasa politica romaneasca=cu sentimente de ura fata de aceasta natiune romaneasca, aici includ si cetatenii de origine maghiara, germana, rroma, ucrainiana etc…

  3. Matrozul Răspunde

    Nu sunt bani pentru pesnii si alocatii, dar sunt bani pentru al doilea prefect. La un salar net de 6.000 de lei se pot plati 3 pensii normale de bani astia.

  4. Beny Kira Răspunde

    Si mai aveti pretentia ca membrii PNL sa se mobilizeze la alegeri, cand sunt rasplatiti cu functii membrii ALDE.

  5. Jan Răspunde

    Asta e reducerea cheltuielilor cu aparatul bugetar, in viziunea PNL.
    La acest post, mai trebuie un sofer, o secretara, un telefon mobil, si cite si mai cite….
    Da, bani de pensii nu sint….iata de ce ! ..printre altele….

  6. Basescu Răspunde

    Ce drept mai are un partid mort in alegeri ca ALDE sa puna post de subprefect?

  7. xxx Răspunde

    am votat PNL tot timpul dar acuma pa

    • x-ulescu Răspunde

      ce bine imi pare ca ati luat teapa !!

      • X-ulescu Răspunde

        Nu-mi caută cineva plăcuța suedeză?

        • y Răspunde

          cum e sa strigi mu13 psd ,si sa o iei de la pnl ???

          • y

            Nu eu am scris dar nu contează. De mine poți să listezi în propoziție toate, darabsolut toate partidele politice din țară. Eu aștept cum vor “savura” mu1@ primită cei care susțin USR – Plus. Știu eu de ce afirm asta. Din păcate.

  8. Sebi Răspunde

    Adio vot PNL, sunteți mai excroci ca și PSD, de fapt voi sunteți început de ciuma galbena!

  9. Agamita Răspunde

    1 in plus sau in minus, tot una e, mai faceti si pt mine 1 post de subprefect si pregatiti si o pensiuta nesimtita, ca n-o fi foc! Si pnl e tot un fel de bulangii. Nu-i dracu ca e masa! Romania e blestemata sa nu mai scape de acest blestem curvo-politic.

  10. Misu Răspunde

    Oameni buni, probabil nu ati auzit inca de manipulare electorala in masa. Un articol ca asta te determina instant sa-ti schimbi radical preferintele electorale. Nu uitati ca se apropie alegerile,indiferent de profilul lor. Toate articolele au un scop ! Fiti inteligenti si nu puneti botul la marlanii din astea. Va mai aduceti aminte articolul de acum cateva zile in care primarul spunea: Nu ne putem permite sa pierdem Satu Mare.! Nu va lasati manipulati !

  11. Alex Răspunde

    Indiferent de partitid scopul este aceleași. De a indatora tara. Mu1A vine din occident parlamentarii noștri sunt toți compromis asa ca sunt doar niste MARIONETE. Trist

  12. Luky Răspunde

    Fix de mascariciul acesta era nevoie sa mearga treaba struna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.