Ultima actualizare: azi, 15:10

Locale

FOTO&VIDEO. Câinele desfigurat de petardă va fi adoptat!

Câinele desfigurat de petardă va fi adoptat! Lia, cățelușa care a rămas fără un ochi după ce o petardă i-a explodat în față, și-a revenit după operație și urmează să plece la o familie iubitoare.

,,Lia este stabilizată, se simte foarte bine, dar încă se află sub tratament. Imediat ce vom considera că şi-a revenit complet o vom lăsa să plece la familia care a adoptat-o. Au fost multe cereri, chiar şi din Bucureşti, dar am ales să o dăm la cineva din Satu Mare, ca să o putem ţine sub supraveghere. Important pentru noi a fost şi ca familia să aibă condiţii să-i ofere o viaţă frumoasă”, a declarat, pentru revista Click, reprezentantul Asociației FreeLife Satu Mare, Carmen Frăţilă.

5 comentarii

  1. Pop Ioan Răspunde

    Dar despre “bravii” faptasi ce se mai aude?? Si-au primit “premiul binemeritat?? Sau “lucreaza” la urmatorul “proiect”? Sau orice minune tine trei zile , dupa cere se asterne praful???

  2. y Răspunde

    Exact!! Parcă se vorbea și de un cerc de suspecți. Sau dă-l încolo de treabă ce să ne mai complicăm și noi cu un câine!? Doar n-o să depună plângere la Bruxelles!

  3. Bahu Răspunde

    @ o , pacat ca , ori de cate ori cineva incearca sa ajute un amarat de animal , altcineva vine cu exemple de persoane in dificultate care trebuie ajutate . Una n
    -o exclude pe cealalta . Iubitorii de animale sunt foarte sensibili la suferinta copiilor , mai ales , lucru care nu se poate spune despre nemernicii care au schilodit cainele .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.