Ultima actualizare: ieri, 21:00
Locale

FOTO&VIDEO. Câinele desfigurat de petardă va fi adoptat!

Câinele desfigurat de petardă va fi adoptat! Lia, cățelușa care a rămas fără un ochi după ce o petardă i-a explodat în față, și-a revenit după operație și urmează să plece la o familie iubitoare.

,,Lia este stabilizată, se simte foarte bine, dar încă se află sub tratament. Imediat ce vom considera că şi-a revenit complet o vom lăsa să plece la familia care a adoptat-o. Au fost multe cereri, chiar şi din Bucureşti, dar am ales să o dăm la cineva din Satu Mare, ca să o putem ţine sub supraveghere. Important pentru noi a fost şi ca familia să aibă condiţii să-i ofere o viaţă frumoasă”, a declarat, pentru revista Click, reprezentantul Asociației FreeLife Satu Mare, Carmen Frăţilă.

5 comentarii

 1. Pop Ioan Răspunde

  Dar despre “bravii” faptasi ce se mai aude?? Si-au primit “premiul binemeritat?? Sau “lucreaza” la urmatorul “proiect”? Sau orice minune tine trei zile , dupa cere se asterne praful???

 2. y Răspunde

  Exact!! Parcă se vorbea și de un cerc de suspecți. Sau dă-l încolo de treabă ce să ne mai complicăm și noi cu un câine!? Doar n-o să depună plângere la Bruxelles!

 3. Bahu Răspunde

  @ o , pacat ca , ori de cate ori cineva incearca sa ajute un amarat de animal , altcineva vine cu exemple de persoane in dificultate care trebuie ajutate . Una n
  -o exclude pe cealalta . Iubitorii de animale sunt foarte sensibili la suferinta copiilor , mai ales , lucru care nu se poate spune despre nemernicii care au schilodit cainele .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Satu Mare va mai avea un subprefect, Cosmin Bota de la ALDE

Judeţul Satu Mare va mai avea un subprefect, în persoana lui Cosmin Bota de la ALDE. Potrivit surselor PortalSM, deciziile...

Închide