Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

FOTO. Clementine cu viermi?! Descoperirea făcută la un celebru hypermarket

Clementine cu viermi?! Un român a fotografiat o clementină desfăcută în care ar fi viermi, a postat imaginea pe Facebook şi a devenit imediat virală pe internet.

Practic, persoanele care au văzut-o au rămas şocate, necrezând că ar fi posibil acest lucru.

“Clementinele de la Carrefour sunt pline de viermi!!! Aveți grijă ce le dați copiilor să mănânce!”, a scris cumpărătorul.

Majoritatea oamenilor sunt convinși că în clementine nu pot trăi viermi din cauza acidului citric, dar imaginile contrazic acest lucru.

Unii oameni au precizat că viermii nu s-au dezvoltat în clementine, ci în zona ambalajelor, după care ar fi pătruns în clementine.

 

3 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Nici nu este de mirare ca au gasit viermi, indiferent de unde au cumparat gunoaiele, peste tot se pun in vanzare putregaiuri din care oamenii sorteaza ceea ce considera ca ar fi OK. Nu sunt in regula oameni buni, daca intr-o ladita ai gasit un fruct cu mucegai sau moale de mai ca ti se sparge in mana este clar ca alegi dintre gunoaie. Va recomand sa nu cumparati.

    • creTina Turner Răspunde

      Foarte bine. Inseamna ca nu sunt tratate cu pesticide. Ce mandri suntem ca gasim viermi in merele noastre traditionale. Spunem ca sunt naturale, fara chimicale sau conservanti. Nu asa ca in occident.
      Ba “Satmarean”, ce prost esti, daca gaseste un turbat un vierme intr-o lamaie tu si pui botu’. …eu nici nu am auzit niciodata de viermi in citrice. Pentru ca nici nu pot trai in acel mediu acid. Nu este exclus sa se intample acasa, musai sa cerceteze NASA acesasta minune.
      Cine crede ca nu a mancat viermi niciodata este un MINCINOS.

  2. creTina Turner Răspunde

    Cacatu asta s-a intamplat in OLTENIA, Tara tuturor posibilitotilor! Acolo s-a rasturnat carul cu prosti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.