Ultima actualizare: azi, 15:17

Publicitate

Workshop gratuit! Una dintre cele mai renumite Wedding Planner din România vine la Satu Mare

Prime Wedding Expo – Satu Mare își deschide porțile în debutul lunii februarie, iar pe lângă o expoziție de un profesionalism superior, viitorii miri vor avea ocazia să asiste la un workshop gratuit susținut de una dintre cele mai renumite Wedding Planner din România.

La Prime Wedding Expo, pe lângă ocazia de a-i cunoaște pe cei mai buni furnizori locali, organizatorii evenimentului pregătesc un workshop gratuit pentru mirii conștiincioși care nu lasă nimic la voia întâmplării când vine vorba de acea mare zi! Dana Roșu, una dintre cele mai renumite Wedding Planner din România vine la Satu Mare, acolo unde le va da viitorilor miri sfaturi și trucuri extrem de utile pentru organizarea unei nunți de poveste.

,,Vă aducem una dintre cele mai renumite Wedding Planner din Romania! Dana Rosu va ține workshopul despre nunta organizată operativ și echilibrat. Vă va explica pașii necesari pentru a va putea bucura de planificarea evenimentului vostru, dar mai ales de liniștea sufletească din ziua cea mare. Nu pierdeți cele mai utile sfaturi și trucuri de la un profesionist!”, transmite Zsolt Balog, organizatorul evenimentului.

Prime Wedding Expo – Satu Mare, un eveniment chiar și pentru cei mai exigenți miri

A sosit timpul ca, pentru a doua oară, într-una din cele mai frumoase clădiri din orașul Satu Mare să se organizeze o expoziție de nuntă menită să atingă așteptările celor mai exigenți miri. În timpul de dinaintea nunții, când sarcinile legate de organizare se înmultesc și sunt copleșitoare, acest expo urmărește să le fie mirilor oază de liniște și răspunsul numeroaselor întrebări.

,,Vă invităm într-un paradis exclusiv, la o expoziție de un profesionalism superior, unde vor fi prezenți în zilele de 1 și 2 februarie la Casa Meșteșugarilor prestatori de servicii premium, cei care știu să transforme orice vis în cea mai frumoasă realitate.

Sperăm că sunteți de aceeași părere cu noi când spunem că în lumea evenimentelor de nuntă exista interes pentru o astfel de expoziție de calitate superioară, care urmărește cele mai noi trenduri”, mai transmite organizatorul evenimentului.

Numărul expozanților la Prime Wedding Expo este limitat, iar calitatea serviciilor satisface cele mai înalte așteptări.

„Vă așteptăm să ne vizitați în recent renovata Casa Meștesugarilor la expoziția cea mai elegantă a anului, unde sala principală, monumental decorată în anii 1900, va găzdui expozanții cu cele mai noi trenduri în decor, fotografie, videografie, și nu numai”, se mai arată în invitație.

Organizatorii și expozanții vă așteaptă cu mare drag!

Casa Meșteșugarilor (fostul Cinema Popular) este situat pe strada Ștefan cel Mare, numărul 18.

Prime Wedding Expo –  daca nu doar în iubire cauți calitatea!

 

4 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Lăsați vrăjeala cîndva nu au fost atîtea cursuri și divorța un cuplu pr cartier …..acuma aproape 1 din 5 cupluri divorțează ….doar pentru bani !!!! Lume nebună !!!

    • ionut Răspunde

      Ai dreptate. Ar trebui intrebata aceasta doamna daca este casatorita si cate divorturi are la activ(personale)

  2. acdsf Răspunde

    O sa mai apara vreo 20 fotografi si cativa wedding planer dupa propaganda asta numita “workshop”. Toate tarasenile astea sunt facute pentru malai. nu are treaba cu casatoria. Cum zice unu mai sus, cine vine sa faca workshop?Fata asta habar nu are ce inseamna familie. O transformat traditia intr-o afacere cu pomopane si meshini ca sa vada vecinu ca “te-ai ajuns”. sa creada, mai degraba. Apropo, mai este scara de bloc in orasu asta unde nu avem un fotograf? E plin de “profesionisti” in orasul asta. toata lumea e artist si “coach” … si duma asta e tare… o aparut si tot felu de antrenori care te fac sa te simti destept si bogat L O L

    • ... Răspunde

      Așa e cum spui. Mulți din ăștia speekeri îs zero barat. Nerealizați profesional dar cu gargară. Dacă faci greșeala să intri acolo 100% nu ieși cu mâna goală. Te convinge să achiziționezi la promoție, apoi acasă îți vei da seama că promoția e cam scumpă. Dar iau bani buni și trăiesc bine mersi pe spinarea naivilor. Pe f…bookul dânsei văd că e mare pretenă cu Cătălin Botezatu. ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.