Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Zeci de șoferi au rămas fără permisele de conducere, în weekend

Zeci de șoferi au rămas fără permisele de conducere, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii sătmăreni au aplicat sute de sancțiuni și i-au lăsat fără permis pe șoferii indisciplinați.

Ce spune Poliția Satu Mare:

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în acest sfârșit de săptămână activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 270 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, în perioada 17 – 19 ianuarie, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 270 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 91.000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 26 de conducători auto și au ridicat 3 certificate de înmatriculare.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

4 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Slab! Foarte slab!
    Săptămâna trecută a fost un accident pe Lucian Blaga, lângă strada Alecu Russo, în care un pieton a fost accidentat pe trecerea de pietoni și comentam faptul că un autoturism marca BMW staționa ilegal pe trotuar foarte aproape de colțul intersecției, blocând parțial vizibilitatea celor care ies de pe Alecu Russo!
    Azi dimineață respectivul autoturism tot așa prost staționa pe trotuar!
    Culmea este că în momentul accidentului a fost plin de poliție, dar nimeni nu l-a luat la întrebări pe șoferul utilajului bavarez!!! Culmea este că la nici 10 metri se află o parcare mare unde mereu sunt locuri de parcare libere!!

  2. Eu Răspunde

    BMW e BMW,nu ai ce-i face,da se și circula pe Lucian Blaga ca și la raliu,acolo la OMV ar perfect încă un sens pt nu te lasă să ieși pe Lucian Blaga aproape nici un șofer..,

  3. ciprian Răspunde

    @ Apropo de parcari
    Pana acum politia locala te amenda sau iti ridica masina daca o parcai sub ramura ce urca pe podul Decebal…acum e plin de masini acolo fara ca PL sa intervina (probabil cunostinte ale acestora)… in final vrem sa stim “E VOIE PENTRU TOATA LUMEA SAU NU E VOIE”

    • Mihai Răspunde

      Acolo e parcat un singur Ford Kuga. Soferita blonda stie de ce…poate. Si poate, ca se plang vecinii apartamentului in care se manifesta,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.