Ultima actualizare: azi, 12:31

Locale

Anunțuri false la Satu Mare. Ștampila Poliției, folosită abuziv

Anunțuri false la Satu Mare. În parcările de pe drumul Careiului au apărut anunțuri false în care este folosită chiar și ștampila Poliției, iar șoferii sunt amenințați că li se ridică mașinile.

,,Atragem atenția sătmărenilor că în mai multe parcări de pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare a apărut un fals anunț, în care șoferii sunt amenințați cu ridicarea mașinilor parcate în acele zone. Numele și sigla Consiliului Județean, IPJ Satu Mare, Primăriei și Poliției Locale Satu Mare sunt folosite abuziv, astfel că au fost demarate verificări pentru depistarea autorilor acestor afișe”, anunță Poliția Locală Satu Mare.

7 comentarii

  1. realist Răspunde

    Daca parcarea respectiva nu este in regim de rezervare cu abonament, poate sa parcheze cine doreste fiind parcare publica.

  2. ciprian Răspunde

    Daca esti din alta zona si mergi cu masina pe str. BRANDUSA nu ai unde parca; sunt parcarile de resedinta unde nu ai acces, parcarea de taximetre, iar in rest de-a lungul strazii e plin de indicatoare cu oprirea si stationarea interzisa…oare care ” DESTEPT” a nenorocit parcarea pe Brandusa

  3. remy martin Răspunde

    Nu cred ca un comunicat al primariei ar putea arata in acest hal. Acest comunicat prezinta greseli grave atat de exprimare cat si de punctuatie, de asemena lipsa diacriticelor.

    • Ardelean Răspunde

      Da ce…crezi ca consilera lui gaborika, tanara nevasta de instalator si fiica de consilier traficant rupe mai bine limba oficiala?

      • remy martin Răspunde

        Da, cred ca da. Ce legatura are a cui nevasta sau fiica esti cu faptul ca stii sau nu sa scrii corect?

  4. Asa si? Răspunde

    Ar fi bine sa faca peste tot locuri de parcare delimitate pentru a putea fi rezervate pe baza unui abonament. La mine la bloc sunt parcate cel putin 7 masini a unui fost politist, care nici macar nu sta acolo, iar noi ceilalti parcam unde putem. Eu am 3 masini pe numele meu, platesc impozit pe ele, dar nu am loc de parcare pentru ca ajung tarziu de la serviciu si sunt ocupate toate. Nu am nevoie decat de 1 singur loc pentru ca celelelte 2 sunt parcate la casa, in alta parte. Ar fi niste bani la buget si nu ar mai aparea discutii daca s-ar putea rezerva prin abonament. Daca nici sa tragi niste linii pe asfalt nu se poate, ce asteptari sa avem de la poduri, curatenie, siguranta, etc?

  5. bla Răspunde

    O amenda si dosar penal pentru fals , uz de fals sau inselaciune celui care a facut si a pus foile pe masini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.