Ultima actualizare: azi, 12:26

Locale

Dräxlmaier se extinde. Producătorul german de componente auto pregătește o nouă fabrică

Dräxlmaier se extinde. Producătorului german vrea să-și extindă activitatea de la Timișoara prin construcția unei fabrici de baterii pentru mașini electrice și a unui centru de dezvoltare, scrie profit.ro.

Firma a solicitat Primăriei Timișoara un nou Plan Urbanistic Zonal, prin care se dorește extinderea fabricii existente, iar proiectul este unul ambițios. Se dorește ridicarea unui complex cu cinci noi clădiri, cu spații de producție ce vor avea o suprafață de aproximativ 35.000 de metri pătrați, iar spațiile de birouri vor avea circa 16.000 metri pătrați. Compania operează la Timșoara de mai mulți ani prin intermediul unei fabrici în domeniul pieselor auto și al firmei Lisa Dräxlmaier.

Fondat în 1958, Dräxlmaier Group deține aproximativ 60 unități de producție în peste 20 de țări. Grupul dezvoltă și produce sisteme electrice și electronice, interioare de lux și sisteme de bord pentru automobile, lista de clienți incluzând nume precum Mercedes-Benz, Porsche și BMW. Pe piața din România, Dräxlmaier este prezent din 1993, fiind unul dintre cei mai mari angajatori din țară. Grupul deține unități de producție în cinci orașe din România – Satu Mare, Pitești, Timișoara, Hunedoara și Brașov.

Sursa: profit.ro

8 comentarii

  1. hingeru Răspunde

    Numai nu inteleg de ce merg acolo unde se dau salarii mai mari. nu vi se pare dubios? Acolo si in Pitesti se castiga dublu fata de aici, dar tot acolo se duce de lucru. Cred ca aici are zilele numarate, sau vin robotii cum au prezis de anul trecut.

  2. Kövári Răspunde

    Aici va veni balbaitul de cheovari, acela care a facut taxi cu un gunoi de tico, de vorbit nu stie….ahh..ai scrie cu majuscule…un bou la pătrat

  3. Mezei Alexandru Răspunde

    Hm, stire din Timisoara, poza din Satu Mare

  4. john Răspunde

    drexi=china=dead

  5. Podravka Răspunde

    Poate pentru aia merg in zonele Asta ca MAI USOR primesc teren pt.constructii de la primarie.De exemplu si Boschul a vrut sa investeasca aici in zona Careiului,si au fost alergati ca si pasarile salbatice.Nici la Foieni nu a construit nimic.Vestea asta frumoase oarecum nu a ajuns in urechile altui investitori straini,oarecum,asta este intrebarea???

  6. Ionel Marin Răspunde

    Oare fac și cablaje pentru cutiile de viteze DSG Q250 – 02E 0D9?
    Multe probleme mai apar la ele, aici sunt prezentate câteva:

    https://www.phprentacar.ro/b-probleme-care-apar-la-cutia-de-viteze-dsg-dq250-02e-0d9

  7. Beny Kira Răspunde

    Sa stea cuminți la ei în Germania. O fabrica de baterii polueaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.