Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Câinii din Micro 16 au fost ridicați. FreeLife: Totul se întâmplă din cauza nesterilizării

Câinii din Micro 16 au fost ridicați. Asociația FreeLife Satu Mare a anunțat că a ridicat o parte din câinii care umblau în haite prin cartierul Micro 16. Reprezentanții asociației au declarat că întreaga situație s-a creat din cauza unor câini nesterilizați.

,,Asociația FreeLife a ridicat o parte din haita din Micro 16. Dacă printre ei sunt cu stăpâni, pentru revendicare vă rugăm să prezentați carnetul de sănătate al câinelui. Asta se întâmplă din cauza unei femele nesterilizate. În haită este o singură femelă nesterilizată, iar restul masculi”, spun cei de la FreeLife.

Reprezentanții Asociației au mai precizat că totul s-ar rezolva dacă autoritățile ar aplica câteva amenzi.

,,Rezolvarea problemei ar veni din partea autorităților, dacă ar fi amendați proprietarii pentru abandon, necipare și nesterilizare!’’

Cei de la FreeLife au mai spus că vor merge chiar și zilnic în cartierele sătmărene pentru a ridica animalele fără stăpân.

Reamintim că sătmărenii din Micro 16 au spus că le este frică să mai iasă din casă, în special la primele ore ale dimineții, din cauza câinilor vagabonzi.

5 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Foarte bine Freelife!!!. Vă rog să continuați și pe alte străzi din Mun. Satu Mare. E plin de câini vagabonzi !!!

  2. Bahu Răspunde

    Este foarte ciudat acest atac impotriva asociatiei Free Life , de parca ar fi vinovati de situatia cainilor abandonati . Ma mir ca nu-s revoltati de persoanele care arunca aceste fiinte amarate pe strazi , la fel ma surprinde cum de nu iau atitudine cand autoritatile nu-i pedepsesc pe acesti indivizi .

    • satmareanu' Răspunde

      Freelife ar putea oferi sterilizare gratuita si unor oameni cu venituri modeste, nu doar sa sterilizeze cainii adunati de pe strada. Dar ei sunt ocupati cu depuneri de plangeri la politie impotriva celor care nu isi sterilizeaza metisii.

    • Ardelean Răspunde

      Care autoritati? Ca mimitzienii is fugariti de gabori in propriul sediu.

  3. Teo Răspunde

    FreeLife nu are suficiente fonduri, cat despre voluntari, nici vorba de asa ceva! Asa ca data viitoare cand mai emiteti pretentii halucinante de genul celor expuse mai sus (sa ofere sterilizari gratuite proprietarilor de caini), asigurati-va ca va oferiti voluntar macar o zi la adapostul lor! Iar proprietarii cu venituri modeste sa faca bine sa nu detina caini!!! Animalele de companies sunt responsabilitatea exclusiva a proprietarului si acesta are si obligatii, nu doar drepturi ( drepturi care precum stim, se rezuma la abuzul bietelor patrupede, o cusca mizerabila si un lant de gatul bietului animal, hranit probabil o data la doua zile cu niste laturi ordinare!!). In primul rand ar trebui sa mai educam societatea si toti ciobanii care-si arunca animalele in strada. Daca nu stiati, va informez eu ca toti maidanezii din Micro16 provin din curtile celor cu terenuri si gradini de dincolo de Gellert Sandor! Plus stana de oi infiintata acum cativa ani mai jos de statia de epurare, unde flamanzesc cativa dulai mari cat viteii. Pe detinatorii astia de animale, nu-i verifica nimeni? Sau pe crescatorii de bull mastiff sau ce rasa or mai fi, imediat dupa statia de epurare, care ii tin vara in lanturi si in soare si puiesc bietele femele pana la extenuare?! P-astia nu-i verifica nimeni??? Sau tot FreeLife trebuie sa se ocupe si de asta? Natie de idioti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.