Ultima actualizare: ieri, 21:48

Naţionale

Coronavirus în Maramureş. Pacientul are dificultăţi de respiraţie, dureri de muşchi, oboseală!

Coronavirus în Maramureş. Pacientul din județul Maramureș internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Cluj este într-o stare relativ bună, are are dificultăţi de respiraţie, dureri de muşchi, oboseală.

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a anunțat azi că starea de sănătate a bărbatului de 45 de ani din Maramureș, confirmat cu coronavirus și internat la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, este relativ bună.

”Bărbatul de 45 ani din Maramureș a venit din Italia din afara zonei carantinate, iar conform analizelor medicale efectuate la laboratorul din Timișoara se confirmă infecția cu coronavirus. Vineri se vor finaliza și analizele efectuate la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca. A fost internat în secția clinică pe circuitul separat cu diagnostic de pneumonie interstițială, cu manifestări de astenie, dificultăți respiratorii ușoare la efort în cazul deplasării, starea generală de sănătate fiind relativ bună, fără elemente de gravitate”, a spus Abrudean, citate de Portal CJ.

Violeta Briciu, directorul medical al Spitalului de Boli Infecțioase Cluj, a declarat și ea că bărbatul prezintă astenie, ușoare dificultăți de respirație la deplasarea în salon, dureri de mușchi, oboseală și rămâne internat în spital.

”Primește tratamentul specific pentru pneumonie interstițială neavând o terapie specifică pentru coronavirus”, a spus Briciu.

Bărbatul a venit dintr-o zonă de lângă regiunea Veneto și a intrat în țară cu mașina, după care a plecat acasă în Maramureș. El lucra ca sudor.

4 comentarii

  1. muller roland mircea din satu mare Răspunde

    proprietar de coronavirus ii scuip in gura contracost pe cei ce vor sa se infecteze voluntar. plata in avans. relatii si programari la 0 7 7 0 2 8 5 4 7 7

  2. Norik Răspunde

    Toate cazurile de Coronavirus din Romania sunt de la persoane venite din Italia. Stati naibii in Italia daca v-a trebuit sa plecati acolo. Italia ar trebui sa-si inchida granitele si sa nu mai raspandeasca peste tot. In Nigeria, prinul caz, e tot de la un italian. Sa va manance insectele de macaronari broscari.

  3. Medic Răspunde

    Nu înțeleg, de ce vă speriați de o viroza respiratorie.

  4. Marin Răspunde

    Popii vă așteaptă, de abia vă așteaptă, au nevoie de bani, pentru curve, sunt deosebit de lacomi, vor limuzine, distracție, manele, homari și languste, caviar și șampanie, femei cu zgarda, excursii în Dubai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.