Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

Cursa Bucureşti – Satu Mare, întârziată. Piloţii, înzăpeziţi lângă Bucureşti

Cursa Bucureşti – Satu Mare din această dimineaţă are o întârziere de mai bine de o oră din cauza zăpezii din sud, ministrul demis al TRansporturilor, Lucian Bode declarând că piloţii au rămas înzăpeziţi lângă Bucureşti şi nu au putut ajunge în timp la aeroport.

“Nu avem curse anulate pe Otopeni, avem întârziate.

Am avut cel mai mare număr de operatori care au intervenit în ultimul an, azi noapte au fost la datorie 60 de angajaţi pe aeroport, pentru a curăţa pistele.

Dacă vreţi … avem întârziere foarte mare pe zborul TAROM de Iaşi, pentru că piloţii nu au reuşit să ajungă la aeroport, rămânând înzăpeziţi în localităţile din jurul Bucureştiului”, a declarat Lucian Bode.

Cursa spre Satu Mare trebuia să pornească din Bucureşti la ora 7:25 şi au ajuns pornit la ora 9:06.

 

2 comentarii

  1. ... Răspunde

    Din operele alese ale generalului Iarnă. Sau iarna nu-i ca vara. Sau ne-am pregătit de iarnă dar la zăpadă nu ne-am așteptat. Cântarea României ‘minunate’. O întrebare pentru autorități: nordicii cum fac???

  2. Satmarean Răspunde

    Your flight LH1686 MUC-DEB 06Feb 11:20 is further delayed to 06Feb 13:30. Please accept our apologies. The gate closes 15 minutes before departure at the latest

    Sunt in Munchen si aici nu e zapada, ci soare, avionului i s-a spart anvelopa la aterizare si pleaca cu o întârziere de peste 2 ore.
    Si sunt nemti si e Lufthansa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.