Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Femeie din Zalău suspectă de coronavirus? Izolată la domiciliu după un training în China

Femeie din Zalău suspectă de coronavirus? Angajata unei firme din Cluj este izolată la domiciliul ei, din Zalău, din cauza coronavirusului, după ce a efectuat un training la Beijing, informează PortalCJ.

Direcția de Sănătate Publică Sălaj a informat că femeia lucrează la o companie din Cluj-Napoca, și s-a întors recent de la Beijing, unde a efectuat un curs în interes de serviciu.

“Pentru că în avionul cu care s-a întors a fost în contact cu alte persoane, am luat decizia să izolăm persoana la domiciliu”, a spus directorul DSP Sălaj, Ligia Marincaş.

Autorităţile spun să femeia nu are niciun simptom, dar este monitorizată de către medici încă o săptămână.

2 comentarii

  1. Nimeni Răspunde

    Parerea mea este ca luarea unor masuri exceptionale se impun. Mai bine mobilizam acum niste resurse pentru ca acest virus sa fie izolat decat atunci cand acesta se va fi raspandit pe ici pe colo. Deja vedem efectele acestuia in China, care nu sunt numai sociale ci si economice, probabil curand se vor ivi si cele politice. Un alt efect benefic ar fi ca astfel am limita si celelate boli virale pe care cetatenii nostri nu s-au prea sinchisit sa le combata.

  2. sim Răspunde

    Izolarea la domiciliu este o bomba cu ceas. Daca ii vor aparea simptomele si are gripa, deja a infectat mai multe persoane cu care a fost in contact, virusul scapa de sub control.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.