Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

FOTO. Incident pe Careiului! O şoferiţă i-a arătat degetul mijlociu unui consilier judeţean

Incident pe Careiului, în trafic! Consilierul judeţean PNL Carmen Dobra a scris pe contul ei de Facebook că ar fi fost şicanată în trafic de către o altă femeie aflată la volanul unei alte maşini.

Potrivit relatării, Carmen Dobra se deplasa pe Careiului iar o şoferiţă i-a făcut semne cu farurile să se dea la o parte, după care a depăşit-o pe partea dreaptă şi i-a făcut un semn obscen cu degetul mijlociu.

“Acum 5 minute in trafic, pe drumul Careiului, șoferița din imagine nu încăpea de mine, claxona, îmi făcea cu farurile, sa ma dau la o parte, ca vine ea. Menționez ca circula cu viteza mare, peste limita admisă și, prin gestul ei, îmi impunea și mie sa măresc viteza. Gesturile ei, fac cit 1000 de cuvinte. Dati Share, poate vede cine trebuie”, a scris Carmen Dobra pe Facebook.

 

41 comentarii

  1. Alin Răspunde

    Serios…..mare om…..consilier judetean….ar trebui sa ne ascundem cand trece careva din politica pe strada ? parca vad ca a mers cu 30 la ora asa ca blondele aflate la volan…

    • Adi Răspunde

      Doamna consilier este și medic stomatog ,adevărat unul de subzistență că de, de aia linge clanțele pe la partide .Normal dacă sunt nulități profesionale au aspirații de directori ,cum să nu faci nimic pe un salar baban .
      Oare aceasta este noua clasă politică reprezentată de Dobra ,Culcean și alte personaje pestrițe .

  2. Fara infrastructura... Răspunde

    Daca avem doua benzi tineti spre dreapta… e foarte simplu… suntem de parte de civilazatie…

    • Altu fara mercedes Răspunde

      Vad pe botizului in fiecare zi… nu merge aproape nimeni pe banda dreapta… esti fortat sa depasesti pe dreapta…

      • Nha Răspunde

        Depasesti ? Eventual schimbi banda ! Permis ai ? Mai rasfoieste legislatia daca tot comentezi .

        • Decanu Răspunde

          Mare bou esti… daca treci pe langa o masina ce faci? Nu depasesti? Schimbi banda? Pfffai…

          • Bbb

            Daca sunt 2 benzi nu e considerata depasire. Citeste legislatia cum ti-a zis ala.

          • Anonim

            devansare

          • Nha

            Esti un altul , plin de epitete . Mai studiaza , poate reusesti sa iesi din zona grajdurilor , dar probabil nu stii la ce ma refer .

            2

  3. x-ulescu Răspunde

    Se vede ca nu avem autostrazi… circulam aiurea…

    • Da Răspunde

      Mai ales in oras … Esti o jena care te bagi in seama !

    • x-ulescu Răspunde

      ce sensibili sunt pnl-istii la gesturi obscene adresate lor…!!! pai werner a zis despre placuta suedeza ,ca este un drept la libera exprimare ?

    • Hasan Răspunde

      Nu stim sa folosim doua benzi,daramite 4 ???

    • Borla Răspunde

      Nu stii sa conduci in oras si tu vrei autostrazi? E usor sa dai vina pe infrastructura si politie cand esti praf la condus. Sunt curios daca vreodata ai condus pe autostrada si nu la noi in tara, ca aici nu se pot numi autostrazi, la cat de profesionist de dai. Frustratule pe Werner, zici ca l-ai prins infipt in nevasta-ta ca numa de Werner stii comenta.

  4. Ardelean Răspunde

    Cucoana consiliera….daca aveai habar de codul rutier, stiai ca se circula pe banda din dreapta, daca sunt doua sau mai multe benzi. Daca mata respectai legea…erai ignorata in trafic si de tipa aceea, ca de noi toti de altfel. Dar, daca te crezi la promenada…vroiai ceva premiu?

  5. Norick Răspunde

    Oricum nu asa se procedeaza, ma refer la semnul obscen.!!
    Blonda a gresit, ok, depasesc pe dreapta, am plecat!!
    Toti gresim, sa cobori la nivel de faszom in gura e cam penal!
    …la fel ca proasta de la dzsip rosu

  6. matroz Răspunde

    @norik:ai inebunit?Te pui cu blondele?

    • Norick Răspunde

      @matroz : nu-mi apartine comentariul de mai sus. Nu ma cobor la nivelul acela.. 🙂
      Toate cel bune , ma bucur , ca ai re-aparut.. 😛

  7. matroz Răspunde

    Aloooo Politia…Tanti blonda si consilieră a folosit telefonul sa filmeze in timp ce conducea….Stim cine este,stim ce-a facut.Hai sa vedem ce face d-nul comisar sef Stan Sorin.

  8. Giorgica Răspunde

    Doamna consilier îmi pare rău pentru tine ca ai fost jignita deși nu meritai,dar lasă că trece și vin altele. Morala știi care este?….sa vezi cum se simte marea masa de oameni care votează un politician cu speranța că este un om onest și va face ceva bine pentru popor și de fapt politicianul face numai prostii, încălca legea,te depășește neregulamentar şi-ți arata degetul mijlociu în mare viteza….Ai priceput doamna cum sta treaba? În rest o zi bună sa aveți cu totii!

  9. Marin Răspunde

    Cred că, până la urmă, amândouă au fost fericite.

  10. Nichita Răspunde

    aha! acum de fapt portar s,ma vrut sa ne atraga atentia ca exista oameni de rind si consilieri. este penelista si plateste pentru publicitate?

  11. Laszlo Răspunde

    Asta e stire…penibil

  12. Matrozul Răspunde

    In sfarsit oamenii va arata semnele pe care le meritati!

  13. Satmarean Răspunde

    Scroafa dracului dar nu e rușine???

  14. Dinu Răspunde

    Sincer, ți se face greață de ce vezi în comentarii! Aplaudați obscenitatile și mitocaniile, asta e opinia străzii. Nu contează cine i persoana jignita, chiar nici funcția politică, contează șoferul care circulă corect și este persiflam de niște nulități cu golan de fițe. Dacă doamna consilier era încadrată pe bandă 2 în mod corect, urmând a vira la stânga și avea 58 km /oră?

    • Ardelean Răspunde

      Cucoana politiciana nu se putea incadra sa o ia la stanga, ca e linie continua in zona in care si-a luat-o sub nas. Iar militzia va sta cuminte, la joc de glezne. Nu se luau ei de gaborii ce ii fugareau in sediu, si voi aveti pretentia sa ia permisu asteia cu sange albastru?

  15. Una Răspunde

    Dar să areti muie e jenant !!!

  16. Giorgica Răspunde

    Da,se circula pe banda 1,dar daca se intampla(si se intampla in multe cazuri)ca pe banda 1 sa fie oprite sau parcate masini(unele pe interzis),ce faci?mergi pe banda unu si astepti sa-ti dea cineva voie sa iesi pe banda 2 ca sa poti continua ??..i-ti creste barba pana gasesti pe cineva sa-ti dea voie sa iesi.(nu este vorba de acest caz)La felul in care se circula in acest oras nu ma mira nimic.Se circula ,,ca in codru”nesimptirea si smecheria fiind la mare cautare….te incadrezi pe banda din mijloc care continua ,,inainte pe str.Closca(pe banda din stanga fiind mai multe masini)si tu faci stanga in giratoriu si te incadrezi sa mergi pe O Goga,nu dai prioritate la nimeni cu toate ca incalci regulamentul iar dupa aceea vii aici sau aiurea si dai sfaturi de cum ar trebui sa circule unii care mai au bun simpt.Farnicia si prefecatoria multora nu au limite.Ce sa mai vorbim de amabilitate,de respect sau conduita preventiva???!!!Lucruri mari si tot mai rare.Vreau sa stiu daca cineva care are permis de conducere nu a incalcat niciodata vreo regula de circulatie?…Stim sa dam cu parul in toti ceilalti dar de fapt nu ne vedem pe noi mai intai!!

  17. el greco Răspunde

    Cel mai amuzant aspect: doamna cu tucson rosu lucreaza la o institutie din subordinea CJ SM unde d-na stomatolog este consilier judetean PNL……

  18. satmarean Răspunde

    uii, dati un traseu pe unde umbla moima sa-mi fac masina

  19. altu fără bmw Răspunde

    Doamna în cauză cum circula pe drumul public și-a descoperit cu uluire degetul mijlociu de la mâna stângă. Cum nu știa unde să și-o bage a ținut degetul în cauză în sus. Doamna consilieră județeană a surprins-o pe duduia cu mașina roșie în plin suspans existențial.?

  20. bla Răspunde

    erau pe rosu amandoua… :)))

  21. Nezezon Ludovic Răspunde

    Titusi, poate sa spuna madam consilier de unde (de la ce institutie a statului) are poza femeii? Ca daca e de la serviciile speciale, are o problema, daca are de la soferita, inseamna ranchiuna de alta natura. Umblu cu masina zi de zi, dar nu m-am suparat si nici altul nu s-a suparat daca am facut semne cu farul. De ce nu s-au oprit sa se paruiasca un pic, ar fi fost deliciul mai mare, ca bataia intre femei e savuroasa!

  22. altu fără bmw Răspunde

    @Anonim. Off, am trăit să aud și pe asta! Dacă data viitoare te oprește poliția rutieră să le pomenești de devansare în loc de depășire. Apoi băieții îți vor explica pe loc ce și cum!??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.