Ultima actualizare: azi, 21:29
Locale

Florisal nu se lasă! A contestat licitația pentru salubrizare în ultima clipă!

Florisal nu se lasă! Conducerea societăţii a atacat în ultima clipă decizia prin care contractul de salubrizare al municipiului Satu Mare pe următorii 10 ani era atribuit către firma AVE Bihor. Contestaţia  a fost depusă atât în instanţă cât şi la Primăria Satu Mare cu o oră înainte de expirarea termenului. Dacă Florisal nu contesta licitaţia până astăzi la ora 16:00 urma semnarea contractului cu noua firmă. Acum, urmează verificarea contestaţiilor, urmând să se dea un verdict.

Primăria a anunţat la începutul lunii că în urma evaluării ofertelor depuse pentru procedura de achiziție publică pentru delegarea gestiunii serviciului de salubrizare a fost declarată câștigătoare oferta depusă de firma AVE Bihor.

Noul contract va impune operatorului de salubritate utilaje și dotări moderne prin care va crește calitatea serviciilor executate atât pentru municipalitate, cât și pentru populație”, a transmis Primăria Satu Mare.

Contractul va fi încheiat pe o perioadă de 10 ani şi impune dotări cu GPS a autospecialelor dar şi o normă de poluare de minimum euro 3.

Noul operator, pe cheltuiala proprie, va amenaja pe amplasamentul punctelor de colectare existente, 213 puncte de colectare supraterane închise, pentru a asigura colectarea separată în cinci fracții.

Punctele de colectare supraterane pentru colectarea selectivă a deşeurilor vor fi modulare, vor avea fante de introducere pentru securizare şi posibilitatea ulterioară de dotare cu sistem de identificare a generatorului de deşeuri, închidere electronică, sisteme de supraveghere video şi sursă proprie de energie electrică. Acestea vor fi dotate cu recipienţi standard de 1,1 mc.

La licitaţie s-au înscris Florisal şi asocierea SC AVE BIHOR SRL- SC RDE HARGHITA SRL.

 

4 comentarii

 1. remy martin Răspunde

  Ce contestație sa mai faci cand iti duci angajatii in remorcă sau cand, numesti tractorul “autospeciala”. Bine ca nu ați înhămat caii la căruță și: Dă- i! Iarăși, autogunoierele alea, eu personal cand le vad in ce hal circula, am emoții, sunt pe cale de a se dezmembra in mers.

 2. ups Răspunde

  sa nu mai aud de jegusal niste gunoaie de angajati cand fac asa zisa curatenie ,fura tot ce vad an gradinile oamenilor,care investesc multi bani si mai ales pacerea de a fi ceva fain ziua se uita ce sa fure ,si seara ataca ,asa ca sa va ia dracu pe toti pt voi nu munca este importanta ci bani multi ce nume la jeguri auzi tu florisal mam saturat de voi mars la gara huu cand platesti vezi ce jeg este in jurul si cand este mai muale pamantul intra cu jgul de tractor scuze (utilaj)

 3. Pop Ioan Răspunde

  Dar banii incasati “legal” (datorita consilierilor) drept amenda pt colectare selectiva , cind vor fi restituiti.Oamenii nu uita si se apropie alegerile…..

  • y Răspunde

   Eu zic ca termen real paștele cailor. Dacă cineva se găsea să îi scuture puțin pe consilierii lui pește poate-poate. Dar în țara asta ……
   Florisal avea timp bugăt să rezolve colectarea selectivă. Doar că Pușcaș a considerat că nu ies destui bani din biznis. De aia a investit în afaceri imobiliare în Cluj. Practic, banii noștri se găsesc acolo. Asta ar trebui să ne doară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.