Ultima actualizare: azi, 07:48

Locale

FOTO. Asistent medical din Satu Mare dispărut din Anglia! Mama vă cere ajutorul!

Asistent medical din Satu Mare dispărut din Anglia! Tânărul sătmărean Florin Lăcătuş, care lucrează la o clinică din Anglia,  a fost dat dispărut de mama lui, care nu a mai putut lua legătura cu el de o săptămână.

Florin Lăcătuş este asistent medical la Royal Berkshire Hospital

“Vă rog din suflet, apelez la toţi prietenii mei din Anglia, dacă l-a văzut cineva pe ful meu florin, nu ai ştiu nimic de el din data de 2. Nu pot lua legătura cu el, nu ştiu nimic de el, vă rog din suflet să-mi daţi o informaţie de el, cine l-a văzut”, a scris mama lui pe Facebook.

“Nu va puteți închipui cât se importantă este orice informație despre el! Va rugăm pe toți cei care îl cunoaște-ți sa distribuiti postarea mea, și împreuna sa îl găsim!

A dispărut din data de 01.02.2020, dacă cineva are conversații sau poze cu el mai recente, va rog sa îmi scrieți in privat. Poliția din întreaga Anglie îl caută in acest moment, așadar dacă in lista mea de prieteni se afla cineva care la văzut aici, va rog sa nu ezitați nici o secunda sa îmi scrieți”, a scris o prietenă de-a mamei.

7 comentarii

  1. realist Răspunde

    S-a apucat si el de carduri si l-au prins?

    • Vali Răspunde

      Sa-ti fie rusine “realistule” ??
      Nu cred ca ai vrea sa-ti dea D-zeu si tie simtamintele acelei mame !!
      Inca o data sa-ti fie rusine, nesimtit de “realist” ce esti !!! Dai comment sa te afli in treaba, idiotule !!!

  2. Alexys Răspunde

    Realist. Tu ai idee cât câștigă un asistent medical în Anglia, așa ptr cunoștința ta generală. Pe luna ia în jur de £4000. Depinde de ramură. Câștigă suficient încât să se mențină și să-și cumpere propria locuință. Așa că, mai dă cu praf de mers dacă nu știi nimic! Îmi pare rău că e de negăsit. Ah! Și dacă ar fi comis ceea ce spui tu, crede-mă că poliția din această țară unde mă aflu eu, ar fi contactat-o pe mama acestuia fără ezitare! Sunt legi aici nu barabule!

  3. Dodo Răspunde

    Baiatul are studii ciumpalaule, fi-ti-ar realismul în mintea ta, doar. Dacă prost cum erai, taceai, nimeni nu se sesiza din oficiu! Renunță la internet, pune mana pe o carte, lipsa de empatie și constiinta. Te-a scapat màta prin prezervativ, avortonule! Dati-ar Dumnezeu, durerea la toate mamele din lumea astea….. mai mare blestem, nici nu exista! Naparca împuțită ce esti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.