Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO. Dotări noi la ISU Satu Mare. Tabără mobilă pentru sinistrați și bucătărie rulantă auto

Dotări noi la ISU Satu Mare. Tabără mobilă pentru sinistrați și bucătărie rulantă auto. Noile dotări au fost prezentate după încheierea festivității dedicate Zilei Naţionale a Protecţiei Civile, sărbătorită, în fiecare an, în data de 28 februarie, eveniment ce s-a desfășurat astăzi la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „SOMEŞ” al judeţului Satu Mare.

În cadrul activităţii, invitaţilor le-a fost prezentată Tabăra mobilă pentru persoane sinistrate/evacuate în sistem containerizat şi bucătăria rulantă auto – mijloace intrate de curând în dotarea inspectoratului.

Acest complet este format din trei containere, fiecare fiind dotate cu: un cort având dimensiunea de 12 x 8 m, 10 corturi cu dimensiuni de 5 x 5 m,  67 paturi, 67 saci de dormit, mese şi bănci, 10 sisteme de aer condiţionat, 400 m de gard/plasă protecţie împrejmuire, proiectoare, sisteme de iluminare şi alte echipamente necesare pentru buna desfăşurare a activităţii.

Acest complet de tabără şi bucătăria auto sunt mobile, putând fi amplasate oriunde este nevoie, cu ajutorul autocamioanelor din dotarea inspectoratului.

 

2 comentarii

  1. Pop Ionel Răspunde

    Pai sa o lase gata montata pentru suspectii de Corona

  2. Satmarean Răspunde

    Or hi clienți nu ti teme !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.