Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Coronavirus confirmat în Maramureș!

Două noi cazuri de coronavirus în România, confirmate de autorități. Este vorba de un bărbat din Maramureș și o femeie din Timișoara. Secretarul de Stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru, și Secretarul de Stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, au anunțat cele două noi cazuri într-o conferință de presă susținută la MAI.

Primul caz, un bărbat de 45 de ani, din Maramureș. El a venit din afara zonei de carantină, spun autoritățile și s-a întors în țară pe 25 februarie, cu febră. Acesta a fost internat la Clinica de boli infecțioase din Maramureș, apoi transferat la Cluj.

Al doilea caz este o femeie de 38 de ani din Timișoara. Aceasta mers la Bergamo, în Italia, iar pe 25 februarie a prezentat primele simptome. Pe 27 februarie a mers la spital, a fost testată, și a mers acasă în izolare. Azi, testul său a fost confirmat pozitiv. Femeia a rămas la centrul din Timișoara, iar bărbatul a rămas la centrul din Cluj.

3 comentarii

  1. Cineva Răspunde

    Poate nu se știe exprimeste corect românesc!

  2. Nimeni Răspunde

    Vedem cum zi de zi apar noi informatii despre coronavirus, ceva care se adauga la ceea ce se crede ca se stie. Mie nu prea-mi vine sa cred, avand in vedere aparatura de care se dispune, ca nu se cunoaste cam ce este cu acest virus. Nu cred ca nu sunt zone din cercetarea medicala care sa nu se fi ocupat cu asa ceva. Probabil se pastreaza secretul, urmand ca la momentul oportun sa se scoata pe piata un vaccin sau vreun altfel de tratament. Totul pare o chestiune de bani, este prezent virusul, lumea intra in panica, omul panicat cumpara alimente di medicamente, vanzarile cresc si banii se aduna.

  3. Anonim Răspunde

    1+1=2
    1*0=0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.