Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Locatarii unui bloc din Satu Mare, terorizați de tineri drogați

Locatarii unui bloc din municipiul Satu Mare sunt terorizați aproape în fiecare zi de tinerii care se droghează în scara blocului. Este vorba despre un bloc din cartierul Micro 14, mai exact de pe Aleea Târnavei.

Un astfel de caz s-a înregistrat ieri seara, vineri 31 ianuarie, în jurul orei 23.00, atunci când doi tineri au intrat în blocul respectiv și nu s-au lăsat duși decât după intervenția echipajelor de la Inspectoratul de Poliție Județean și de la Poliția Locală Satu Mare.

Oamenii din zonă nu se mai simt în siguranță și spun că au făcut nenumărate sesizări la Poliție, începând din anul 2017. Unul dintre locatari a declarat, pentru Portal SM, că în blocul în care își duc veacul acești tineri consumatori de droguri trăiesc foarte mulți copii și bătrâni, care sunt nevoiți să vadă aproape zilnic astfel de episoade.

5 comentarii

  1. M Răspunde

    Pai nu-i ia Politia putin la intrebari de unde si le procura???

  2. Nae Răspunde

    Cred ca acestia cerseau azi dimineata in parcarea Kaufland de pe Careiului. Mi-au stricat ziua niște nemernici puturos. Problema este ca azi ei sunt la cerșit însă mâine sigur vor tâlhari.

  3. Y Răspunde

    Sunt eu si cu X-ulescu.

  4. Nae Răspunde

    Bravo vouă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.