Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Un sătmărean a lovit cu mașina o biciclistă și a fugit de la locul accidentului

Un sătmărean a lovit cu mașina o biciclistă și a fugit de la locul accidentului. Totul s-a întâmplat în cursul după-amiezii de ieri, în localitatea sălăjeană Sărmășag.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracțiunile de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției, ca urmare a unui accident de circulație produs în localitatea Sărmășag, în urma căruia a rezultat rănirea unei persoane, informează Sportul Sălăjean.

La data de 31 ianuarie, în jurul orei 16.30, Poliția a fost sesizată de către un bărbat, din comuna Sărmășag, despre faptul că soția lui a fost victima unui accident de circulație, produs la data de 29 ianuarie.

Cercetările efectuate de polițiști au stabilit că la data de 29 ianuarie, o femeie, de 61 de ani, în timp ce se deplasa cu bicicleta prin localitatea Sărmășag, a fost acroșată de un autoturism. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a femeii. După producerea evenimentului șoferul și-a continuat deplasarea, fiind identificat în scurt timp de la sesizare. Este vorba despre un tânăr de 22 de ani, din județul Satu Mare.

Polițiștii continuă cercetările pentru administrarea întregului probatoriu în cauza penală instrumentată.

Un comentariu

  1. Gugu Styuk Răspunde

    ”Totul s-a întâmplat în cursul după-amiezii de ieri, în localitatea sălăjeană Sărmășag”. ”Cursul” dupa-amiezii de ieri nu a fost 29 ianuarie,ci 31 ianuarie !!Din data de 29ianuarie si pana in 31ianuarie sunt cel putin doua zile,iar in acest timp femeia n-a simtit nimic ??!!In doua zile putea sa treaca zece tiruri peste ea,apoi sa sustina ca a acrosat-o nustucine si nustiucand !!De ce nu a sesizat imediat politia ??!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.