Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

FOTO. Olimpia ,,joacă” la nivel internațional! Delegația clubului, întâlnire importantă la Bruxelles

Olimpia MCMXXI a trimis o delegație la întâlnirea anuală a echipelor deținute de suporteri ce a avut loc weekendul trecut la Bruxelles. Delegația clubului sătmărean a fost formată din doi membri: Sergiu Tăbăcaru – vicepreședinte, și Vlad Haiduc – responsabil relații externe. Întâlnirea a fost organizată de SD Europe, o asociaţie afiliata UEFA cu scopul de a ajuta echipele detinute de suporteri spre a deveni mai implicate în societatea pe care o reprezinta.

,,Singura modalitate prin care putem să creştem atât noi cât şi clubul este să învăţăm de la cei cu mai multă experiență şi să fim ancoraţi la ceea ce se întâmplă la nivel European”, a declarat Sergiu Tăbăcaru, director sportiv al echipei.

La acest eveniment au fost invitate echipe din peste 38 de ţări, iar timp de 3 zile s-au discutat teme precum: reforme Champions League, dezvoltarea sustenabilă a unui club sau importanța clubului de fotbal în comunitatea din care face parte. Olimpia MCMXXI a fost singura delegaţie din România prezentă la acest eveniment.

,,Pe lângă agenda conferinței, am avut discuții cu grupuri de suporteri din Franța, Polonia, Scoția, Olanda, Belgia, Rusia, Cipru, Israel,Spania, Norvegia și Anglia. Scopul discuțiilor a fost să împărtășim bune practici și să punem o bază pentru viitoare colaborări. Agenda evenimentului a cuprins printre altele discuții despre importanța proiectelor in cadrul comunității din care facem parte, proiecte UEFA și o sesiune cu un psiholog colaborator al asociației portugheze de fotbal. Suntem entuziaști și pregătiți pentru ceea ce urmează”, au mai precizat reprezentanții Olimpiei MCMXXI.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.