Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. Un șofer a intrat cu mașina în stâlpul din sensul giratoriu, în fața Finanțelor

Un șofer a intrat cu mașina în stâlpul din sensul giratoriu de la Piața Romană, în fața Finanțelor.
Potrivit primelor informații, cauza ar fi viteza prea mare.
„La coborârea de pe pod, având intenția să se deplaseze spre strada Vasile Lucaciu, un conducător auto nu a adaptat corespunzător viteza astfel că a intrat în coliziune cu un stâlp. Din primele date o femeie care se afla cu acesta în auto a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor.

14 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Stâlpul e bine????

  2. Satmarean Răspunde

    Cine o fo ala Portalsm ???. Rog detalii nr. de înmatriculare, cond auto, dsca a fost testat?. Ce alcoolemie avea???. Urgent răspuns

  3. Unu' Răspunde

    Boilor, ăla nu-i sens giratoriu!

    • Satmarean Răspunde

      D-apoi ce zîci de ala de la Burde Unu’ ???

      • Unu' Răspunde

        Ăla este sens giratoriu, marcat și semnalizat corespunzător!
        Doar pseudo-șoferii care și-au cumpărat permis nu știu să-l folosească!

        • Satmarean Răspunde

          Veizițî de treabă, glumești?, unde ai mai vazut ase ceva ???. Io unu nicări, bară-mi am umblat tătă lumea asta !!. No !

          • Unu'

            Am circulat prin sensuri giratorii și mai nașpa! În Cluj Napoca, dacă mergi pe Tăetura Turcului colț cu Donath, dai într-un sens giratoriu unde doar un indicator plasat în centrul intersecției este “centrul” sensului giratoriu! Și prin Cehia am văzut nașpeturi!
            Nu contează cum este (sau nu) amenajat, ci respectarea regulilor de circulație, care la noi se respectă … nu, sau doar de către fraieri (eu fiind unul dintre ei!)!

  4. altu fără bmw Răspunde

    @Unu’, spune-mi te rog unde ai văzut tu că fiind în sensul giratoriu trebuie să dai prioritate celui care vine din afara sensului. Pe care planetă sau dacă vrei în care dimensiune paralelă. Asta e și motivul pentru care sunt multe accidente la Finanțe cu șoferi din alte județe.

    • mihail Răspunde

      Firesc ca nu-i sens giratoriu!E o intersectie marcata prost dar regulamentara!Tot ce stim despre circulatie,nu se aplica in gaborsatmar!Eu cred ca ar trebui transformat in asa ceva sau schimbat nenorocitul ala de spatiu verde in asa fel incat sa priceapa si cei ce conduct dupa ureche!

    • Unu' Răspunde

      @altu fara bmw: Unde am spus eu așa ceva?
      Eu doar spuneam că titlul este aiurea deoarece respectiva intersecție nu este sens giratoriu!

      • altu fără bmw Răspunde

        @Unu’. Da, sunt de acord cu tine. Dar dacă întrebi șoferii sătmăreni 90% cel puțin o să spună că ESTE! Aici e baiul mare. Inclusiv taximetriști sau transportatori.

  5. cityzen Răspunde

    Toate erorile aparțin incompetenților din cadrul Comisiei de Siguranță a Circulației, care aprobă introducerea unor restricții în funcție de dorințele sau influența unor persoane, pe unda scurtă, printr-o simplă cerere!!!!!!!!!!!!! Normal dacă cei în cauză ar solicita introducerea restricției la poliție ar fi mult mai complicat, dar atât timp cât există această comisie, așa merg treburile, neavând nicio importanță consecințele care se produc, nu contează că hotârările defectuoase ale acestora sunt contrare prevederilor legale în vigoare, întrucât nu au nicio răspundere, doar încasarea indemnizatiilor de ședință!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Garuboz Răspunde

    Ma ce nesimtit ca io trezit pe finantistii satmareni saracii ascutitori de ovaz !

  7. ... Răspunde

    Naivule! La ora aceea matinală încă se dormitează. Privații în schimb au liber la lucrat ca să aibă din ce plăti amenzile. Și salariile bujetarilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.