Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO/VIDEO. A reînceput cârpeala pe centura de la Botiz

A reînceput cârpeala pe centura de la Botiz. Muncitorii au început astăzi să astupe gropile ce au apărut pe drumul județean care face legătura între Satu Mare și Botiz, porțiune reabilitată în urmă cu doar câteva luni.

Constructorul a precizat că lucrările nu puteau reîncepe mai devreme din cauza condițiilor meteo nefavorabile. Astfel, în această dimineață, muncitorii au început să lucreze la astuparea gropilor ce au dat mari bătăi de cap șoferilor care tranzitează frecvent drumul.

Ca după bombardament, nu ca după reabilitare

Drumul județean care face legătura între Satu Mare și Botiz se prezintă într-o stare extrem de proastă, asta în condițiile în care anul trecut au avut loc lucrări de reabilitare. O porțiune destul de importantă este nefinalizată, însă gropile și-au făcut apariția chiar și în asfaltul turnat în urmă cu doar câteva luni.

Ploile din ultima perioadă au scos și mai mult în evidență starea proastă a drumului.

2 comentarii

  1. Ghită Răspunde

    Drumuri mai proaste ca în Satu Mare nu am văzut decât în Tg. Mureș.
    Nu se poate ca un drum nou sa fie plombat după o săptămână. Amendați firma aia fraților. Au stricat drumul. Cum e posibil sa iei un drum prost și să-l faci și mai prost.

  2. GB Răspunde

    Aloo!! Pârâuaş hai că e rost de un proiect. Hai tată că se poate şi nici nu trebuie să mergi până în Codru. Dacă tot vrei încă un mandat rezolvă mizeria din faţa uşii. Vezi asemenea proiecte(drumuri judeţene ţiplă) doresc, nu alea din capul tău. Când o să le realizezi poţi pretinde mandate. Până atunci eşti gargară+politruc=0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.