Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. Vietnamezi acuzați că ar fi ucis și mâncat un câine, în județul Cluj

Mai mulți muncitori vietnamezi, stabiliți în localitatea clujeană Gilău, sunt acuzați că ar fi furat un câine pe care mai apoi l-ar fi tranșat și mâncat, informează colegii de la Portal CJ, citând ziarulclujean.ro.

La sfârșitul săptămânii trecute, câinele unui paznic de la Castelul Rakoczi Banffy din Gilău a dispărut. Cățelul era legat în curtea castelului, iar proprietarul a găsit urme de sânge care duceau spre halele în care sunt cazați vietnamezii. Potrivit sursei citate, o parte din câinele omorât a fost găsit în frigiderul vietnamezilor.

,,La data de 22 februarie, în jurul orei 08:40, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Florești au fost sesizați prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras și probabil ucis un câine de rasă comună care se afla în curtea Castelului Rakoczi Banffy din comuna Gilău.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au demarat cercetările pentru stabilirea exactă a stării de fapt, identificarea autorilor și luarea măsurilor legale. În cauză a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt și uciderea animalelor cu intenție fără drept“, transmite Inspectoratul de Poliție Județean Cluj.

Sursa foto: Florești24

 

20 comentarii

  1. Vasile Răspunde

    In sfarsit a sosit salvarea nostra in problema maidanezilor

  2. Florin Răspunde

    Hopa! Hai sa vad la ăștia ce le faceți. Pe copiii care au aruncat petarda ati vrut sa ii omorați. Cred că vietnamezii ăștia ar trebui si tranșați, nu?

  3. Pbeata Răspunde

    Cu cat mai multi vietnamezi cu atat mai putine javre in libertate . Sa fie angajati cativa in Satu Mare cat mai repede . Aveti rezolvarea maidaneIlor in maini si , pe deasupra , gratuit

  4. cetatean Răspunde

    In Italia este o regiune unde se mananca pisici. In India daca te prinde ca ai sacrificat un vitel e belea mare ca e sfant etc Vietnamezii nu l-au mancat ca mureu de foame l-au mancat pentru ca la ei cainele este in meniu cum e in SUA curcanu .

  5. Bahu Răspunde

    Expulzati imediat ! Comentatorii de mai sus ar putea sa-i insoteasca pe post de animale de companie !

    • Mirella A. Răspunde

      Corect.Cei care au comentat mai sus să-i însoțească ca animale de companie legați cu garda la gât,legați într-o pădure și lăsați acolo…

    • satmarean Răspunde

      Ai draq va suparati pe concurenta:)).

    • Unu' Răspunde

      După logica ta, ar trebui expulzați 99,99% dintre cetățeni! Toți cei care mănâncă carne!
      Sau este OK să mănânci orice alt animal, numai câine nu?

      Vietnamezilor să le fie de bine! Îi aștept și la noi în oraș, poate scăpăm de și de căpișe precum madam Caremncita!

  6. Ionica Răspunde

    Sa vina in Satu Mare. Is destui caini vagabonzi :)))))) Si asa asociatia Freelife din SM doarme in timp ce cainii stau pe iarba in sensul de pe Botizului si multe alte locuri. Tuva-n gura
    Pofta buna….. :))))

  7. Vlad Tepes Răspunde

    Am uitat cam repede ca si romanasii nostrii au mincat lebedele dintr-un parc, cred ca din Viena……..!!!

  8. Satmareanul Răspunde

    Eu ofer loc de stat pentru vietnamezi daca vin la noi si ne ajuta sa scapam de maidanezi!
    Voi astea care cainele va este totul, ganditiva ca exista oameni care sunt muscati, copii care sunt mutilati de acei caini pe care voi ii pupati in fund, de ce nu va luati caini din strada? faceti petitie pentru copii cu petarde , dar voi cand ati fost tineri nu ati utilizat petardele? sau voi ati fost molestati si demigrati de parinti? Va ganditi la un caine mai mult decat la propriul copil, nu credeti ca ar trebui sa mergeti la un medic?

  9. Norick Răspunde

    Fain poze ! Se poate identifica usor cainele … 🙂 😛

  10. Avram Răspunde

    Ce sa mai dai bani grei pe carne de pui, vita sau porc, la supermarket.
    Oriunde te muti in lume, maidanezi gaeseti si e si gratis.
    Doar de pe dig, langa podul de fier, iti rezolvi carnea pe o luna de zile.

  11. H&R Răspunde

    Interesant ca tocmai in Vietnam nu mai sunt bolnavi cu Coronavirus.. Oare acolo au gasit vaccinul?

  12. Nimeni Răspunde

    Vietnamezii dupa cum scrie sunt acuzati de furt si ucidere fara drept a cainelui, nu si de faptul ca l-au mancat. Probabil cat de curand vom fi in stare sa fabricam direct carne cu diferite gusturi astfel incat fiecare consumator sa fie satisfacut. Sa nu uitam ca noi oamenii in trecutul nostru n-am fost prea cuminti chiar cu semenii nostri, la timpul respectiv aveam cu totul alte preferinte. Fiecare natie are propriile obiceiuri culinare, frumos ar fi, atunci cand suntem oaspeti la cineva, sa le respectam atat cat putem. Fiti siguri ca vietnamezii nu se vor apuca de maidanezi, precis stiu si ei ce e mai bun, mai curand se va intampla invers.

  13. ... Răspunde

    Acum urmează ca “proprietarul” să-și demonstreze proprietatea cu acte în regulă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.