Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Gabriel Leş: Fără un pachet critic de măsuri, incidența virsului va crește exponențial!

Senatorul Gabriel Leş critică modul în care Guvernul Orban s-a implicat în luarea măsurilor pentru prevenirea răspândirii coronavirusului în România.

Mesajul senatorului Gabriel Leş:

Informațiile venite din Italia relevă că vasta comunitate de români ce trăiește și lucrează în peninsulă este la rându-i foarte expusă. În acest context, scenariul ca România să fie afectată de coronavirus devine unul cât se poate de realist și iminent. Dincolo de abordările panicarde și zvonurile alarmiste, trebuie să admitem că fără un pachet critic de măsuri, incidența virsului va crește exponențial.

Ce fac autoritățile noastre în acest sens? Știm doar că ministrul de finanțe ne-a transmis că undeva prin luna martie se vor concretiza licitațiile pentru echipamentele esențiale în demararea profilaxiei și contracarării efectelor. Știm, de asemenea, că președintele Iohannis vrea puterea deplină în parlament și guvern, astfel că forțează anticipatele prin căderi succesive (cu aportul vădit al PNL) ale propriului guvern, lăsând astfel executivul să băltească în propria-i neputință.

Guvernul Orban a emis zeci de ordonanțe de urgență într-o noapte, care vizau trotinete și alte aberații, dar nu va putea emite ordonanță de urgență pentru a lua măsuri în fața unei situații care prin definiție reclamă urgența.

Este incredibil ce se întâmplă. Să-i transmită cineva domnului Orban că virusul nu-i afectează doar pe românii cu vederi de stânga…

 

9 comentarii

  1. Kgb Răspunde

    LES… FACE CE NA FĂCUT… Face orice la toate ziarele doar sa fie el preș la județ…. Împreună cu Crăciun Fed și Bran cu Micle au distrus municipiul SM… La 4000 de voturi….. DEM8SIA… LES….
    CRĂCIUN FALIMENTARUL…. MARELE pES

  2. Măsa lui Ștefan cel Mare Răspunde

    Așa va fi până partidele pulitice din Rominica fac ce fac de mult și probabil o vor mai face, deoarece atât îi interesează, CIOLANUL, în rest potopul.
    V-ar putea fi rușine, păcat că nu vă vedeți din afară ce jenant de penibili sunteți, asta când este vorba de CIOLAN, când vorbim de interese personale sunteți cei mai buni, se vede după averile făcute

  3. Ioan Răspunde

    Bade Leș, fătălău fără armată făcută, ai memoria tare scurtă, doară voi PSD-ul ați dat jos Guvernul cu moțiunea, să nu poată da ordonanțe de urgență, amu” stai încuiat în casă să nu te prindă coronavirusul sau ciracul lui Govorache!

  4. c-block Răspunde

    Ce-mi place mie de politicienii noștri (indiferent de culoarea politică)! Și ăsta și Brănoaica mor acum de grija boborului sărac. Dar cât ați fost la guvernare ??? Trei ani ați luptat cu statul paralel în loc să vă vedeți de treabă. Acum v-ați trezit să debitați lozinci că e sezonul promisiunilor. Vă trec toate apele ca nu cumva să pățiți ca alții și care deja au rămas fără pită politică.???

  5. dan tordoi Răspunde

    Incep fumigenele, sa nu vedem porcul de la Senat!

  6. Ronaldo Răspunde

    Pokesz după ce a fost expert în ministerul apărării(Că doară o câștigat o sumedenie de concursuri de tir)amu este și master expert în deale medicinei.Săracu de el cred că la următoarea discuție va fii expert in astrologie.Eu tind să cred că e Marțian.Prea bun la toate e ca să fie uom

  7. Lili Răspunde

    Nea Gabi, da contracandidatu matale, nea Radu nu are nicio parere despre problema asta?? Sau aveti balotaj si aici si nu stiti cum si cand sa iesiti din impas??

  8. Gheorghe Răspunde

    Gabriel Leș, (era sa zic Lesule) încă ești tot virusat de psd?Tu (voi) nu pricepurăți ca nu așa veți reuși? Nu va mai înghite galusca nici tâganii din Stana sau Sandra pe unde aveați mare succes.Gata mă,auzi gataaaaa so terminat cu voi ca nu ați făcut nimic decât
    i-ați lins în c…r pe dragnea și pe veorica. …Ai luat poziția ghiocelul în fata lor iar acum ai ceva tentativa de erecției? sau ce?Ți se pare ca ești inteligent când voi ați lăsat totul vraiște în urmaa voastră,amu vii și sari în sus de cur. ….Te doare de oameni? …..da te doare la basca sau la patina….lasa-ne lasa-te….Cu cât vorbești mai mult cu atâta văd cat ești de virusat de politica!!!!!A venit vremea sa te lași …..încă mai este sansa încă nu este prea tarziu.Uita-te în oglinda și priveste-ți ochii…..Poți sa zici ca de când ești politician ai făcut totul doar pentru oameni,te-ai jertfit tu ceva pentru oameni?Zilele sunt scurte….tic-tac,tic-tac,vremea trece….

  9. Satmarean Răspunde

    No Gobi, ce-i de făcut, că aieștye ne duc la sapă de lemn !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.