Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

Incident pe trecerea de pietoni. Un bărbat cu briceag i-a rupt geaca unei mămici!

Incident pe trecerea de pietoni. Un bărbat cu briceag i-a rupt geaca unei mămici! Incidentul s-a petrecut pe o trecere de pietoni din centrul municipiului Satu Mare, iar sătmăreanca a povestit cum s-a întâmplat totul.

Femeia spune că în timp ce se pregătea să traverseze strada pe trecerea de pietoni, s-a intersectat cu un bărbat care a împins-o, iar mai apoi i-a rupt geaca. Mai mult decât atât, spune sătmăreanca, individul avea la el și un briceag.

,,Pentru mămicile care au copii la școala și merg singuri respectiv singure. Nu știu cum pot să-l numesc pe acest individ, stăteam la trecerea de pietoni să trec regulamentar și între timp de pe cealaltă parte vine un “domn” mai în vârstă, cărunt, cu barbă și mustață, geacă neagră și o căciulă în cap, care intră în mine cu cotul și mă trage de mână până a reușit să îmi distrugă total o mânecă de la geacă. Pe buzunarul lui de la pantaloni avea agățat un briceag și chiar nu vreau să știu ce intenționa să facă în privința mea, era foarte pornit omul”, a povestit sătmăreanca, atașând la postare și două poze.

 

 

 

Un comentariu

  1. Ph Răspunde

    Am si eu un mesaj pentru mamele care cred ca rezolva mare branza pe facebook fara sa faca si o plangere la politie: nu va mai reproduceti. multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.