Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Satu Mare are ,,primari de 6 stele”. Edilii, premiați de Asociația Comunelor din România

Satu Mare are ,,primari de 6 stele”. Mai mulți edili din județ au fost premiați în cadrul celei de-a XXIII-a sesiuni ordinare a Adunării Generale a Asociației Comunelor din România.

Primarul comunei Racșa, Toma Betea, respectiv primarul comunei Dorolț, Mihai Găman, au primit titlul, trofeul și diploma de excelență ,,Primar de 6 stele”, în semn de apreciere pentru alegerea lor de șase ori în funcția de primar. Cei doi se numără printre cei mai longevivi primari din țară și din județul Satu Mare.

,,Azi la Bucureşti, la Adunarea generală a Asociației Comunelor din România, am primit titlul de ,,Primar de 6 stele”, ca răsplată pentru meritele importante in dezvoltarea comunei și apreciere pentru alegerea de 6 ori ca primar al comunei Dorolț. Mulțumesc și mergem înainte’’, a declarat Mihai Găman.

De asemenea, în cadrul aceluiași eveniment, au mai fost premiați alți doi primari din județ. Este vorba de primarul comunei Hodod, Balogh Francisc, care a primit diploma de excelență ,,Primar de 4 stele”.

În cadrul evenimentului, edilul comunei Tarna Mare, Mariana Sobius, a fost distinsă cu diploma ,,Primar de 3 stele”, find prima femeie din judeţ care a reuşit să câştige trei mandate.

 

4 comentarii

  1. Alegator Răspunde

    Cel mai logeviv primar din judet este dl Gatina Mihai Doba .

  2. András Răspunde

    Ma bucur ca acel bou, szabi de viile sm, un fost fochist, un om zero caracter, ei bine ca el nu este pe lista.
    Sper din tot sufletul sa ajunga acolo inapoi de unde a pornit.

  3. Nichita Răspunde

    betea face toti banii adica si aia pe care ii da in fiecare an si pentru o diploma de asta . cea mai sinistra si inutila festivitate comunista . cel mai bun e gaman, om serios

  4. Omu Răspunde

    Gaman e tare…. Multi primari ar trebui sa invete de la dansu!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.