Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

Kereskényi cere din nou Hotelul Sport pentru municipiul Satu Mare

Kereskényi cere din nou Hotelul Sport pentru municipiul Satu Mare. După ce transferul a fost blocat de birocrație, primarul Kereskényi Gábor a anunțat astăzi că a retrimis solicitarea.

,,Am retrimis Ministerului Tineretului și Sportului solicitarea ca Hotelul Sport din Satu Mare să fie transferat Primăriei Municipiului Satu Mare. Deși am îndeplinit încă de mai bine de 2 ani toate condițiile cerute de MTS, adoptând inclusiv o hotărâre de Consiliu Local prin care ne obligăm să reabilităm imobilul și să-l redăm sportului, transferul hotelului s-a blocat în hățișurile birocratice. Sper că domnul ministru Ionuț-Marian Stroe, fost sportiv de performanță, va înțelege mai bine decât alții importanța demersului nostru. Acum, din păcate, hotelul se degradează pe zi ce trece”, a declarat primarul Kereskényi Gábor.

26 comentarii

  1. y Răspunde

    Aici nu merge cu frumosul. Dacă nu transferă MTS trebuie avertizat că vor fi taxați cu impozit 500%. Ce mama naibii! Idem e situația conacului din centrul Livada, fost Agromec care nu am înțeles ce caută în portofoliul MTS. Ne batem joc de ce mai avem.

  2. Florin GAL Răspunde

    Este dorința UDMR încă de dinainte de 2008!!!
    Consilierul UDMR Fogel, a vrut să pună mâna pe Hotelul Sport dinainte de 2008…
    IANCU “JIANU” de Satu Mare le-a întins o mână de ajutor prin Decembrie 2010…
    Hotelul Dacia l-au luat.
    Urmează Hotelul Sport…
    Asta pe langa multe altele!!!
    Dacă UDMR va lua Hotelul Sport, puteti sa-l felicitati pe Iancu Jianu!!!
    Este numai si numai meritul lui!!!

    • Norick Răspunde

      Ai dreptate Florine. Cand tu erai bossu’ la hotel era totul super mega- giga- hiper- modern si frumos… 😛 🙂
      Peace! 🙂

      • Florin GAL Răspunde

        La Hotelul Sport NU.
        La DJST da.
        L-am scos pt închiriere unde am prevăzut în contract o investitie de minim 200 000 de EURO în 2010, investitie care rămânea statului (DJST)!!!
        Nu l-am dat UDMR-ului gratis, sau altor “jupani” ai vremurilor!!!
        Il va prelua primaria (UDMR) pt ca apoi să spună că nu au bani de investiții și il vor da unor “investitori” din Ungaria…

        • Norick Răspunde

          Nu vreau sa intru in polemica… De mine sa vina turcii , daca noi nu suntem in stare sa renovam o cladire…:-P
          P.S in articol era vorba de Hotel Sport… 🙂

          • y

            Egyeseknek nehéz a felfogása. Azért lesznek igazgatók. És azért állunk ahogy állunk mert az értelmes ember szalad tőlük vagy félreállítják.
            De azt hogy micsoda bizniszt akart ott csinálni, apróért megvenni az egészet magánszemélyre???!!! és hogy abszolút semmilyen építkezési engedély nélkül nekiállt átalakítani…., az mellékes gondolom.

          • Norick

            Persze. Meg ő egyet fúj mint a pereces – és persze nem is a témához kapcsolódik.. 🙂 🙂

    • Unu' Răspunde

      Doamne feri ce cuplerai era acolo … “odată”! “Prietenii” știu ce vorbesc!

  3. Gagy Răspunde

    Pentru Y scrie în romana ungur borat ce ești. Vreți să-l luați ca hotel Dacia și sa nu faceți nimic. Va veni vremea când romani o sa va dea șuturi in fund ca se umple paharul.

    • y Răspunde

      Borât ești tu dar încă nu-ți dai seama pentru că ți-a furat vecinul țigan și oglinda. Nu te băga, nu cu tine vorbeam. Cam îmi dau seama cine ești dintre postaci. Interesant ar fi dacă proprietarii de drept ai terenului ar revendica terenul. Nu cred că îți dai seama cine ar fi, nu? Prost borât și nespălat. Suferi de intoxicația din cauza alergiei la săpun și mai și delirezi.

  4. Gagy Răspunde

    Y auzi olah sa revendice în Ungaria terenul, este liber. Și cu spălat las că-ți vine timpu nu te înghesui.

    • y Răspunde

      Vezi că nu știi despre cine-i vorba? Termină că vei face AVC și țara are nevoie de tine în lupta împotriva dușmanilor imaginari.

      • Unu Răspunde

        Asa trebuia comentat în romana nu în maghiara sa înțeleagă toată lumea ca majoritari suntem romani în tara asta. Limba oficiala este Romana.

  5. y Răspunde

    @Unu, eu nu am pretenția să înveți limba maghiară, de fapt nici o limbă. E absolut treba ta. Eu nu am pretenții de la tine, nici nu visam așa ceva. Totul este bine așa cum este.
    PS. Dacă cineva scrie în engleză, germană, franceză ori sanscrită nu e nici un bai. Cu maghiara altfel se pune problema. Sper să ai alergie la produsele vecinilor din vest. Culcă-te până nu îți explodează venele. Nu vreau să te am pe conștiință. Sweet dreams…. Pardon, iar nu am scris în română.

    • Norick Răspunde

      @y : ne hagyd magad felbosszantani egy suttyó által. ? De amúgy nekem tetszik a buli… ?

    • Unu Răspunde

      @y ia o pauza, și vezi sa nu îți explodeze ție altceva. Probabil nu ști românește ca nu ai înțeles nimic.

      • y Răspunde

        Culcă-te mai bine. Sunt sigur că dau clasă la mulți români neaoș care se dau pe aici cu cărămida-n

        piept. Am înțeles eu foarte bine. Întrebarea mea este care cuvânt din propoziția “Discutam cu tine? Nu prea cred” nu ai înțeles.

  6. Gagy Răspunde

    @unu sunt în asentimentul tău bine zici.

  7. Gagy Răspunde

    @Norick poate ești tu suttyó, canta la alta masa.

    • Norick Răspunde

      Gagyi-mami nu cu tine discutam. Incearca si tu sa te acomodezi in societate…:-) 😛
      In rest , bun venit in oras.. 😛

  8. Observator Răspunde

    Ce nu întelegeti unii …..vorbitori de-aici este faptul că , de bun simt este sa postezi pe acest portal în limba romana , așa cum o face majoritatea ( pentru limba maghiara ….apăsați alta ….tastă ) ; ca unora nu le place limba romană este un fapt bine știut – nu de ieri , de azi . Pretenția unora de-a cunoaște toata lumea limba maghiara e una , în schimb obligativitatea de a cunoaste ( și folosi în expuneri publice ) limba țării în care trăiesti este cu totul si cu totul altceva ! E o chestiune de percepție ( ca să nu-i spun altfel) , greu de digerat ( culmea , doar pentru una din multele minorități care traiesc pe-aici ) .

    • Norick Răspunde

      Observatorule , telenovela asta ai scris-o inaite , sau dupa cafea ?? Pretentii tu ai si prietenii tai intelijenti de pe acest Site minunat. (sau poate esti singur si folosesti doar mai multe nume false – nu m-as mira – stii tu neamul tau pe care o reprezinti asa de mandru este fruntas in aceasta categorie :-))
      Calmeaza-te hombre si foloseste-ti internetu’ la invatat – chiar la o limba straina… 😛 🙂
      Peace ! 🙂

    • y Răspunde

      Stimabile, eu conversam cu @Norick. Dacă bagi un google translate cred că vei reuși să înțelegi ce am scris. Nu este secret de stat și nici nu am adus atingere demnității românilor.
      Și dacă cuno9ști limba română pe cât susții atunci cred că găsești pe acolo la cele postate de mine recent o afirmație de genul – nu am pretenția de la nimeni să învețe limba maghiară.

  9. Adrian Cozma Răspunde

    Florin Gal, mergi tu la PMP cu Laura Bota.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.