Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Măsuri împotriva coronavirusului. Aeroportul Satu Mare va fi dotat cu scannere termice

Măsuri împotriva coronavirusului. Aeroportul Internațional Satu Mare va fi dotat cu scannere termice, a anunțat ministrul de Interne în cadrul unei conferințe de presă.

Guvernul va dota aeroporturile internaționale din România cu scannere termice, pentru a preveni răspândirea coronavirusului pe teritoriul țării, precum și pentru a preîntâmpina alte situații de acest gen, a afirmat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, la finalul ședinței de Guvern de marți.

„Ca noutate față de ce am stabilit în Comitetul național pentru situații de urgență s-a introdus și un amendament de la Ministerul Transporturilor pentru achiziționarea unor scannere termice, care sunt cuprinse în acest OUG, pentru a dota cele 16 aeroporturi internaționale din România – cinci pentru Aeroportul Internațional «Henri Coandă» și câte două pentru celelalte aeroporturi din țară, unul amplasat pe fluxul de intrare și altul pe fluxul de ieșire. Pentru termoscannere sunt prevazuti 5 milioane de lei ”, a declarat Marcel Vela.

Bilanțul deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 427, în timp ce numărul infecțiilor raportate pe glob se apropie vertiginos de 21.000. Focarul epidemiei este Wuhan, oraș din China cu circa 11 milioane de locuitori, în care a fost raportat primul caz de coronavirus.

5 comentarii

  1. realist Răspunde

    Pana ne dotam noi cu scannere termice, trece epidemia…

    Doar ca info, bilanul nu e cel prezentat de voi.
    Cazuri confirmate: 24.597
    Decese: 493

  2. Feher Răspunde

    VINE SFARSITUL LUMII !!!. E FOARTE APRPAPE !!!. PREGĂTIȚI-VĂ !!!. NU DEGEABA SUNĂ SIRENELE ÎN FIECARE MIERCURI LA ORELE 10

  3. Muresan Răspunde

    Nu degeaba sună !

  4. Una Răspunde

    VINE potopul !!!. Conform bibliei !!!. A-ți văzut s-au topit ghețarii și vin tot felul de viruși !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.