Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

O tânără din Spania își caută mama biologică în județul Satu Mare

O tânără din Spania își caută mama biologică în județul Satu Mare. Alba Ortega Beraza (nume biologic: Viorica Antonia Budai) a fost dată spre adopție împreună cu ceilalți cinci frați ai ei, iar acum aceasta își caută mama biologică pe Facebook. 

Tânăra nu este sigură dacă mama ei este din județul Sălaj sau din județul Satu Mare. Nevorbind limba română, mesajul ei este neclar pe alocuri. Ea spune că mama ei este din Satu Mare, dar oferă nume de localități din județul Sălaj. Mama ei ar putea locui, așadar, atât în Satu Mare, cât și în Sălaj. Alba a postat mesajul ei pe mai multe grupuri (pe Facebook) din județul Satu Mare.

Alba Ortega Beraza a postat următorul mesaj pe rețelele de socializare:

„Bună eu sunt Alba, caut mama biologică, numele meu biologic este Viorica Antonia Budai. Numele mamei biologică este Maria Elena Budai. Am avut 22 de ani la 14 iulie 1999. Ea mi-a dat spre adopție mine si alte 5 frati. Un alt aspect este în căutarea pentru ea Alejandra Lopez Aguado în numele său biologic este Mariana Niculina Budai. Au fost adoptate de către spanioli, sunt din Bilbao (Țara Bascilor), nu vorbesc limba română, doar castiliana, el a vorbit traducător. Una specială.

Mama mea este de la Satu Mare, noi credem în Dersida, Bobota, știu ID-ul este SX014720 / 2000 emis de poliție Șimleului. In anul 2000 a locuit în satul Bobota, satul Dersida 209, judetul Salaj.

Apreciez difuzie. Dacă știți sau cunosc pe cineva care poate da mama mea biologică, aș aprecia ajutorul tău. Orice q lucru știu comentaís. Mulțumesc mult”

Dacă aveți informații despre mama fetei, vă rugăm să o contactacți pe Facebook —-> Alba Ortega 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.