Ultima actualizare: azi, 14:25

Locale

Pataki Csaba mai vrea un mandat la preşedinţia Consiliului Judeţean

Pataki Csaba mai doreşte un mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare. El a afirmat într-o conferinţă de presă susţinută astăzi că îşi doreşte să continue proiectele începute în 2016 şi se înscrie în cursa internă din UDMR pentru a fi desemnat candidat.

” Până în 20 februarie orice membru, dacă satisface cerinţele minime aprobate de Consiliul Regional Unional, poate să îşi depună candidatura. În 28 februarie o să fie şedinţa de selecţie a candidaţilor şi atunci organizaţia va decide. Eu îmi depun candidatura de a continua ceea ce am început acum trei ani şi un pic”, a spus Pataki Csaba.

Totodată, el trebuie să adune 3.000 de semnături cu susținătorii din interiorul UDMR pentru a fi  desemnat candidat.

 

12 comentarii

  1. GB Răspunde

    Te cred! Încă un mandat pentru Pârâu să curgă lin la vale spre pensionare. Motivul e sublim “doreşte să continue proiectele începute în 2016” WOW!! A dracului proiecte că numai voi le vedeţi, le simţiţi, transpiraţi pentru ele şi noi toooot le căutăm!! O fi şi proiectele astea ca fata Morgana pe care doar cei aleşi le văd , sau mai bine zis cei chinuiţi de sete(a puterii). Hai sictic Pârâuaş, singurul proiect care l-am identificat în “trei ani şi un pic”, la tine şi la prietenul tău Kăutătordepofte, este vorba refrenului adaptat “pic..pic ungur-it”.

  2. roman Răspunde

    Si noi,multi,sa-i dam un picior in cur.

  3. ... Răspunde

    S-a trezit și marele adormit în fotoliu! A zis și el că “Hopa ia să spun și io șeva că vinye választási kampány pentru postul meu! Iasă văd io șe mai pot promite să prostesc pe ăștia”.? Ce-mi place mie când se trezesc politicienii să promită să facă pentru urbe ce NU au făcut tot mandatul care A TRECUT!

  4. Cineva Răspunde

    Poate că iar trebui vreo doua mandate și nici atunci nu ar termina autostrada codrului, sa vin să facă el o luna de naveta pe acest drum și nu cred ca mai vrea șefie

    • Marin Răspunde

      Pataki, cetățean maghiar, nu vrea să termine Autostrada Codrului, acolo terenurile ar avea preț comparabil cu cele din Pipera, nu ai acces, nu ai cerere!

  5. s.m. Răspunde

    Ce curse se opereaza de pe aeroportul Satu MARE? Satu Mare-Bucuresti si Satu Mare-Anglia? Vai de capul nostru de aeroport. Nici o alta cursa periodica in ultimele 5ani. Din Satu Mare sunt plecati cu miile peste tot in Lume si nu sunteti in stare sa mai atrageti niste companii care sa opereze si pe alte rute gen Germani, Italia,Franta, Spania unde sunt multi romani si sigur ar avea succes?La consiliul Judetean de 5ani tot se discuta tot se planifica. Voi tot sunteti in tratate cu alte companii numa ca nu apare nici unul, ba mai dispar rute. Sunteti o mare adunatura de RAHAT toti cei din consilul Judetean Impreuna cu presedintele. ZERO la patrat impreuna cu directorul aeroportului Satu MARE!

    Nu sunteti in stare sa reparati nici macar drumul catre Botiz!!!

  6. Fane Răspunde

    Ce frumoasa fotografie!
    Parca e facută in romania nu?
    Sau nu mai stiu eu sa citesc limba roman?(de le afisul din spatele D-lui bozgo)
    Ar trebui felicitat si fotograful.Daca tot nu va simțiți bine in Ro de ce nu treceți dincolo de frontieră ca acolo e binele ?

  7. ... Răspunde

    Cercetătorii britanici lucrează deja de o vreme ca să afle ce a făcut CJ în acest mandat.????
    Vă spun eu, se putea muuuult mai bine. Acum cu brexitul nu știu dacă mai aflăm rezultatul concret al cercetării.

  8. Kati Răspunde

    Imi vine sa vomit!

  9. Dany Răspunde

    Relizari CJ ???
    Drumuri judetene …. pauza,
    Spitale reabilitate ….. pauza,
    Dezvoltare judet ( turism,etc)…pauza,
    Aeroport -(curse noi )………pauza,
    =
    Vot pt un alt mandat ….pauza.

    • ... Răspunde

      Asta este și concluzia cercetărilor britanici.???
      Mai pe limba omului de rând nu de promisiuni ducem lipsă ci de realizări concrete.

  10. Matrozul Răspunde

    Nimici un cuvant despre activitatea dl consilier judetean Adrian Cozma ? Macara despre cantitatea de tigari traficata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.