Ultima actualizare: azi, 18:51

Locale

Poliţist din Satu Mare, prins în timp ce se masturba într-un mall

Poliţist din Satu Mare, prins în timp ce se masturba într-un mall. Un polițist din Satu Mare a fost prins în timp ce se masturba într-o cabină de probă de la Iulius Mall Cluj, potrivit stiridecluj.ro. Cazul a fost semnalat de către clienții magazinului, care au anunţat paza după ce au auzit zgomote mari dintr-o cabină. Când fost prins, bărbatul a spus că este polițist pentru a scăpa.

In data 12.02.2020 ora 16:00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către dispecerul de pază a complexului Iulius Mall, despre faptul că în jurul orei 16:00  a fost depistată o persoana de sex masculin, care practica “onanismul” într-o cabina de probă din magazinul Bershka, din incinta complexului Iulius Mall din municipiul Cluj-Napoca.  Urmare a legitimării persoanei în cauză , acesta și-a declinat calitatea de “polițist”, avand gradul de subcomisar de politie, în cadrul “SCCO Satu Mare”.

La data de 12 februarie a.c., am fost sesizati cu privire la faptul că un bărbat, care se afla intr-un magazin dintr-un complex comercial din Cluj-Napoca, ar fi avut un comportament indecent in cabina de probă.  Acesta ar fi fost observat de catre persoane care se aflau in zonă si care au anuntat agentul de securitate al magazinului. Acesta din urma a intrat in cabina si nu ar fi observat ceva in neregula, insa a alertat organele de politie pentru investigatii si stabilirea veridicitatii celor sesizate.

O patrula din cadrul Sectiei 3 Politie a mers la fata locului, l-a preluat pe barbat si au intocmit un proces-verbal cu aspectele sesizate. Documentul a fost  inaintat Parchetului dpl Curtea de Apel Cluj pentru continuarea verificărilor, intrucat barbatul are calitatea de politist”, precizează Poliţia Cluj.

28 comentarii

  1. bla Răspunde

    Pfaa… nu l-a invatat la scoala de politie sa nu mearga la Mall cu arma incarcata? Ce face vara? Asta e genul de psihopat care da la laba prin tufisuri daca zareste o buca pe strada. Poate se pune sa si ameninte o minora sa se lase pe mana lui, sub pretextu ca l-a facut tata gaiet

  2. Aaa Răspunde

    Toata lumea face ce vrea este democratie… ce-i care nu stiu ce inseamna democratia informativa… bn a facut daca ia picat bn…. bravo lui pt ce a facut … o viata avem …

  3. Afară din politie Răspunde

    AFARĂ!

  4. Marin Răspunde

    Te pune pe gânduri, ce o fi în sediul poliției, toaletele neîncăpătoare, să mergi la Cluj s-o freci?

  5. jack Răspunde

    Pariez ca unii politisti fac chestii mult,mult mai grave si nu se agita lumea asa… E doar o laba,trista..dar tot o laba ramane.

  6. anonymus Răspunde

    e prieten cu Kibili care si el a avut din astea in trecut cand era pilitist

  7. Popica Răspunde

    Fa bani in timpul liber aici https://bit.ly/39EN4YL

  8. Jack Răspunde

    O l()ba scurta si trista.

  9. Gogu Styuk Răspunde

    SCCO ?!!! Dar sub nas de ce nu l-au verificat sa vada daca nu e ”prafuit” ???

  10. Bibicu Răspunde

    Politist harnic, nu freaca menta!

  11. Jan Răspunde

    O fo prăfuit precis, altfel un om normal nu face așa ceva. De ce nu a mers în budă???

  12. unu Răspunde

    În budă nu-i făce nime nimic.

  13. clujan Răspunde

    Poi da, credeau că se cacă împrăștiat

  14. Una Răspunde

    Așa-i de mare stresu la SCCO Satu Mare ???
    Fantastic !!!. Nu pot să cred !!!

  15. Gheorghe Răspunde

    La buda?Ce sa faca la buda?A fost si la buda dar acolo era …ocupat de alti labagii ca el!La rand no mai stat ca daca mai statea facea pe el…Mai lo apucat erectia si ce mai tura-vura si-a frecat carnatu pana a iesit untra!Da ce politisti nu-s si ei tot oameni?Decat sa faca vreun viol sau sa se dea la ceva gaini,animale…etc mai bine asa.Si pana la urma este si mai curata treaba si a ramas si cu banii…a facut economie la bugetul familiei.Decat ,,o portocala”sfrijita si murdara cum gasesti seara si noaptea prin locurile stiute,nu-i mai bine o masturbare?Nu mai pot sa scriu…mo apucat un ras de numa numa….!!Eu cred ca este fake news!!

    • bla Răspunde

      Propun cabine de masturbare in mall-uri pentru a evita aglomeratia la buda . Cu reviste si izolare fonica :))

  16. lorat Răspunde

    da pulitia au tot dreptul 🙂

  17. citizen Răspunde

    În cursul săptămânii viitoare subcomisarul acuzat de practica ”onanismului” într-o cabina de probă din magazinul Bershka va fi adus la magazin pentru reconstituire.

  18. Dan Bilzerian Răspunde

    Omu’ n-o mai rezistat la atatea bunaciuni. Ce aveti cu el? :)))) Asta ii din cauza femeilor care o devenit feministe si neabordabile. Nu mai poti cunoaste femei in ziua de azi …..doar gaini batrane singure :)))) . Mai ales in SM orasul ingamfatelor

  19. ioana Răspunde

    bine ca tigani care fura zilnic din magazine si au fost deja semnalate de nenumerate ori la paza, visible si pe camere de supraevghere cum fur, nu sunt prinse niciodata.

  20. Nelu Pop Kapetz Răspunde

    O labă nu strică la nimeni !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.