Ultima actualizare: ieri, 20:48
Locale

Sătmărenii, așteptați să ajute un tânăr bolnav. Se va putea dona sânge la un centru comercial

Sătmărenii, așteptați să ajute un tânăr bolnav. Mâine, 15 februarie, o echipă mobilă de la Centrul de Transfuzie Sanguină va fi prezentă în Centrul Comercial Auchan Satu Mare, de la ora 9.00. Cu această ocazie, sătmărenii vor putea dona sânge și pentru Cristian Bogdan Tămaș, un tânăr bolnav de leucemie.

Tânărul sătmărean are nevoie urgentă de sânge pentru a fi salvat. Sora acestuia a lansat o campanie în mediul online prin care îi mobilizează pe oameni să doneze sânge pentru fratele ei.

„Pentru că starea de sănătate a fratelui meu s-a agravat, vă rog pe cei care pot și vor, să-l ajute prin a dona sânge! Se poate dona la orice Centru de Transfuzie Sanguină și nu este relevantă grupa sanguină.

V-aș ruga să menționați numele lui, Cristian Bogdan Tămaș și unde să se trimită, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca.

Vă rog să distribuiți în număr cât mai mare ca să ajungă la cât mai mulți! În cazul în care aveți nevoie de mai multe informații, vă rog să ne contactați! Valeria Tamas și Bernadett Bianca Blaga!!!

Vă rog, după donare să faceți o poză adeverinței de la Centru de Transfuzie Sanguină și să ne-o trimiteți pe messenger.
Avem nevoie de aceea dovadă pentru a da Spitalului de Boli Infecțioase Cluj-Napoca! Altfel nu vom știi câți au donat!

Vă mulțumesc”, este mesajul Biancăi, sora tânărului bolnav.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.